2777
2789
عنوان

کسانی ک بچشونو از شیر گرفتن

107 بازدید | 22 پست

بچه ها سه هفته هست دارم بچم از شیر میگیرمدیگه این هفته فقط تو خواب بهش میدادم میخواستم دیگه کامل قطعش کنم اما امشب سینم تا طیر بغلم وحشتناک درد گرفت بهش دادم شما چکار میکردید تا خشک بشه و درد نگیره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون طی دو‌ماه گرفتم فقط یکی دو روز اذیتم کرد.کمپرس یخ میگن خوبه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

واسه من خودش یه دفعه نخورد خیلی اذیت شدم
ولی چای سبز بخور شیرت کم میشه

سیر و پیاز به غذات اضافه کن از مزه اش بدش بیاد کمتر. مک بزنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

برودکترواست قرص تجویزکنه تا۳روز ازدردنمیتونی به سینه هات دست بزنی و کتفت بدجورمیگیره ازدردولی بعدازاونم خوب میشی باید تحمل کنی عزیزم من بچه دوممو تا۱۳ماهگی شیرخودمودادم بعدش شیرخشکش کردم ولی بچه اولم فقط شیرخودموخورده

منم چندماه ديگه بايد از شير بگيرمش ميگن خييييلي سخته😫😫😫😫😫😫😫

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
چند ماهشه منم میخوام چند ماه دیگه بگیرم نمیدونم برم خونه مامانم اینا یا خودم تنها باشم😥

دو سالشه.. با بچه اگر تو خونه تنها باشی زیاد هوس میکنه باید ببریش یه حای بی خطر ک مشغول بشه

منم چندماه ديگه بايد از شير بگيرمش ميگن خييييلي سخته😫😫😫😫😫😫😫

نه ازذهمین الان سعی کن شروع کنی وعده هاشو کم کنی در روط سه بار بیشتر ندی من این کارو نکردم اشتباه کزدم کم کم شیر شبش قطع کن