2777
2789
عنوان

ممدم 😊یک دقیقه وقت هم کافیه 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشو نمیکردم چن خط صحبتام انقدر مفید بوده باشه که بخاید تاپیک بزنید😁✌ ممنونم تمام کسایی که وقت گذاشتن و خوندن

اندکی_تفکر# 🌻🍃

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نه اشتباه نکنین ممدا فرق دارن ممد فقط یه اسم نیست یه شیوه زندگیه 

😅😅😅😅

شیوه ی زندگی رو خوب اومدی 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خخخ حتما  بابا اصلا تاپیک میزارم فوری هشدار میدن امشب بخیر بگزره خوبه

گفتم ک بهتون ، نی نی یارا تغییر رویه دادن .....

تیر و ترکششون رو نوش جان کردین ؟؟

من ۴ بار مورد عنایت قرار گرفتم😁

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
 فکرشو نمیکردم چن خط صحبتام انقدر مفید بوده باشه که بخاید تاپیک بزنید😁✌ ممنونم تمام کسایی که و ...

سلام خواهش میکنم اتفاقا خیلی هم عالی بود 😎

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...
گفتم ک بهتون ، نی نی یارا تغییر رویه دادن ..... تیر و ترکششون رو نوش جان کردین ؟؟ من ۴ بار مورد عن ...

سلام اصلا فکرشم نمیکردم آخه چیزی گفته نمیشه تو تاپیک اما سخت میگیرن 

اره بابا ما کلا عادت داریم 😅

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...
سلام اصلا فکرشم نمیکردم آخه چیزی گفته نمیشه تو تاپیک اما سخت میگیرن  اره بابا ما کلا عادت داری ...

بهتون گفته بودم دیگه .....

کلا مخالفن با ......

سلام خواهش میکنم اتفاقا خیلی هم عالی بود 😎

لطف دارید☺🌻🍃

چه خبر از چالشاتون? گشت ارشادا نزاشتن برگزار کنید?😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
بهتون گفته بودم دیگه ..... کلا مخالفن با ......

ما هم پر روییم 😃

لطف دارید☺🌻🍃 چه خبر از چالشاتون? گشت ارشادا نزاشتن برگزار کنید?😂

ن والا با حجمی از مخالفت کاربرا مواجه شدیم 😁😃ولی از رو هم نمیریم 😎