2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
میدونی باز گریه کردن بهتره حداقل خالی میشی من همیشه موقع ناراحتیام گریه میکنم ولی اونجوری خیلی سخت ...

میخوام گریه کنم ولی انگار اصلا وقتشو ندارم بیشتر فکر میکنم 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من اینه گریه ام هم میاد اما نمیخوام گریه کنم بقیه ناراحت شن از درون خودمو خوردم   انگشتام ...

من همیشه وقتی همه میخوابن انگار رها شدم فکر میکنم و اتیش میگیرم ولی اشکم در نمیاد 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
چرا چی شده

از خودم خسته شدم که بخاطر خوشحالی دیگران همش خودمو گول میزنم و خودمو نابود میکنم

همش بخاطر اینکه اوضاع داغون نشه خودمو خورد میکنم غرورمو می‌شکنم

از اینکه سکوت کردم متنفرم 

نمیدونم چند وقته دیگه باید سکوت کنم

و می‌دونم سکوتم رو بشکنم اوضاع رو داغون میکنم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
الهی عزیزم😔 چرا آخه؟

هیی چی بگم از کجا بگم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
هییی میشه اسم آهنگاتو بگی

هرجاکه دیدی گریه هست علی سفلا

رضابهرام ازدریانترسانم

غریبه آی غریبه مواظب‌گلم باش این ربطی به احساساتم نداره ولی بشنومش‌خودبخودگریه میکنم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
من همیشه وقتی همه میخوابن انگار رها شدم فکر میکنم و اتیش میگیرم ولی اشکم در نمیاد 

دلم میخواد یه روز کسی پیشم نباشه یه دل سیر گریه کنم

منم الان تو تاپیک اخرم نوشتم  داشتم اهنگ شبهای بعد از تو رضا بهرامو گوش میدادم و گریه میکردم😔

من حتی قدرت گریه کردنم ندارم 

الهی عزیزم😔 چرا آخه؟

من تک دخترم سنی هم ندارم 16سالمه 1ماه دیگه میرم توی 17

توی خانواده ای بزرگ شدم که پسر دوستن 

همیشه بابام بین من و برادرم فرق میزاره خیلیییی خیلیی فرق میزاره بیشتر از خیلی

اما مامانم دوستم داره اونم افسردگی داره همیشه مریضه

پول هم تو دست و بالم زیاده هیچ وقت مشکل مادی نداشتم

من از هیشکی محبت ندیدم و این همیشه آزارم میده  همیشه دوست داشتم از خونمون برم. یه جایی که منو دوست داشته باشم

من  از 11سالگی خواستگار داشتم

و توی 14سالگی ازدواج کردم هیچ اجباری هم درکار نبود  خودم برای دور شدن از خونمون انتخاب کردم یه روز از مدرسه اومدم گفتن فلانی اومده خواستگاریت من اون روز خیلی ناراحت بودم چرا بابام دوستم نداره باخودم گفتم بزار ازدواج کنم جلب توجه کنم

شاید یکی دوستم داشته باشه من هیچی سر در نمی آوردم از ازدواج اصلا 

ازدواج کردم و مشکلات دیگه هم بهش اضافه شد

کاش منم برگردم به دو سال پیش

کاشکی از آینده خیلی میترسم

اسی همسرت چجوریه رفتارش باهات..عقدی یا ازدواج کردب

عقدم 

رفتارش خوبه اما اونجوری که من دوست داشتم باشه نیست 

عقدم  رفتارش خوبه اما اونجوری که من دوست داشتم باشه نیست

میتونی با حرف زدن درستش کنی..باهاش وقت بگذرون خودتو شاد نشون بده .یه جوری رفتار کن که بفهمه دوسداری شاد باشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792