2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 245 پست
راستی یکی از تاپیکهاتونو که خوندم نوشته بودین بی دلیل چاق بشه شکم و این چیزا  و اینکه از‌پرخور ...

احتمالا منظورم این بوده که بیشتر از قبل نمیخورم ولی الان چاق میشم

کیمیاگر شده ام ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من امروز اینارو خوردم تا الان

صبحونه:

یک کف دست نون سنگک

نصف گردو

اندازه بند انگشت پنیرسفید

میان وعده:

یک دونه شلیل 

۵ تا دونه گیلاس

ناهار:

یک رون مرغ اب پز شده

سالاد کاهو با سرکه بالزامیک و روغن زیتون

میان وعده:

یک هلو

۵ تا دونه آلبالو

یک تیکه خیلی کوچیک هندوانه

یک دونه خرما

من امروز اینارو خوردم تا الان صبحونه: یک کف دست نون سنگک نصف گردو اندازه بند انگشت پنیرسفید میا ...

من صبح چای رو با عسل شیرین کردم... اندازه ی ۳ تا نون لواش خونگی با پنیر سفید خوردم... میوه زرد الو ۳ تا... ناهار هم باقالی پلو با مرغ خوردم... الان هم فکر نکنم تا شام دووم بیارم... بابا تو غذای من رو کردی ۱/۵ خب اینجوری کم میارم که

کیمیاگر شده ام ...
من صبح چای رو با عسل شیرین کردم... اندازه ی ۳ تا نون لواش خونگی با پنیر سفید خوردم... میوه زرد الو ۳ ...

باقالی پلو با مرغ چقدر خوردی؟؟

برو میوه بخور بازم مثلا سیب بخور با یک خرما قند خونت میره بالا

من صبح چای رو با عسل شیرین کردم... اندازه ی ۳ تا نون لواش خونگی با پنیر سفید خوردم... میوه زرد الو ۳ ...

من امروز اینارو خوردم تا الان

صبحونه:

یک کف دست نون سنگک

نصف گردو

اندازه بند انگشت پنیرسفید

میان وعده:

یک دونه شلیل 

۵ تا دونه گیلاس

ناهار:

یک رون مرغ اب پز شده

سالاد کاهو با سرکه بالزامیک و روغن زیتون

میان وعده:

یک هلو

۵ تا دونه آلبالو

یک تیکه خیلی کوچیک هندوانه

یک دونه خرما

باقالی پلو با مرغ چقدر خوردی؟؟ برو میوه بخور بازم مثلا سیب بخور با یک خرما قند خونت میره بالا

خرما با شیر رو ترجیح میدم الان... ۱۰ تا قاشق نتونستم تقریبا ۱۲ تا قاشق شد... مرغش هم سینه نصفه... واقعا مرغش برام مهم نیست، پاوش برام مهمه

کیمیاگر شده ام ...
خرما با شیر رو ترجیح میدم الان... ۱۰ تا قاشق نتونستم تقریبا ۱۲ تا قاشق شد... مرغش هم سینه نصفه... وا ...

تا ۳ روز اول یکم ادم گشنش میشه ولی اشکالی نداره خرما بخور ۴ تا خرما مجازه در روز بخور بزار دووم بیاری تا ۳ روز و بعدش دیگه کم کم عادت میکنی