2777
2789

من میخوام صورتمو زاویه دار کنم

با ژل شارژ میخواد ؟؟ ینی بعد مدتی دوبرابر باید تمدید ش کنی؟

ی راهی نیست برا زاویه دار شدن صورت ک دائمی باشع؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
من میخوام صورتمو زاویه دار کنم با ژل شارژ میخواد ؟؟ ینی بعد مدتی دوبرابر باید تمدید ش کنی؟ ی راهی ...

فکر کنم فقط عمل 

غیر از چانه دیگه کدوم قسمت ها زاویه دار میشه؟ 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام صورتمو زاویه دار کنم با ژل شارژ میخواد ؟؟ ینی بعد مدتی دوبرابر باید تمدید ش کنی؟ ی راهی ...

همیشه تمدید میخاد تازه اگ صورتت تند تند چربی و ژل رو جذب نکنه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
هر عملی سختی های خودشو داره  من فعلا می‌خوام بینی مو عمل کنم  به شدت هم استرس دارم

وای منم قصد دارم میگفتن درد نداره فقط یکم اعصاب خوردی دارهکه نمیتونی از بینی نفس بکشی چن روز اول

نفهمیدم!! برنامه و دستگاه چیع؟

از یه پیج که اف زده بود همینجوری برنامه و دستگاه مخصوصشو خریدم بعد مدلی که دوست دارم صورتم اون شکلی بشه هم براشون توضیح دادم برام برنامه نوشتن فرستادن قشنگ هفته اول میشد تغیرو تو صورتم ببینم

وای منم قصد دارم میگفتن درد نداره فقط یکم اعصاب خوردی دارهکه نمیتونی از بینی نفس بکشی چن روز اول

هر کی به چیزی میگه 

من برای ۸ تیر نوبت عمل دارم 

برام دعا کن خوب در بیاد 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید.