2777
2789

استاد اوایل ترم یک سری نمونه سوال بهمون داد بعد موقع آخر ترم داشت دوره میکرد گفتم آقای فلانی این سوال و میشه توضیح بدید شروع کرد توهین کردن و گفت کدوم خری این و داده سوال از همون نمونه سوالا بود گفتم خودتون مرتیکه عقده ای حذفم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دانشگاهمون دو تا قورباغه نزدیک دانشکده رو هم سوار بودن پایینی بزرگ بود بالایی کوچولو ، من ازشون عکس گرفتم گذاشتم تو گروه کلاسی که استادمونم عضوش بود و زیرش نوشتم لحظه زیبای مادر و فرزندی در دانشکده 🫶🏼😅

فک کردم مادر و بچن ..

بعد دوستام یکی یکی پیام گذاشتن اوسکل اینا جفتن 🤣

همه بهم خندیدن

فرداش که با اون استاد کلاس داشتیم ازش خجالت میکشیدم🤕😂

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

ترم اولی هستم روز اول دانشگاه استاد درس روانشناسی گفت شما همتون مثل خواهر و برادر هستید تو پی وی مزاحم هم دیگه نشید چون یکی از پسرا نماینده کلاس شده بود باید همه به شماره اون پیام می دادیم عضو گروه بشیم ما هم این طوری بودیم که اره صد درصد مثل خواهر و برادر هستیم خلاصه که همین ترم اول ۳/۴ نفر رل زدن 💀😂😂چند نفر هم کات کردند

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

تو دانشگاهمون دو تا قورباغه نزدیک دانشکده رو هم سوار بودن پایینی بزرگ بود بالایی کوچولو ، من ازشون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

اینم خاطره یکی از کاربراس

میگفت یه استاد پیر داشتیم خیلی هم محترم و اتوکشیده 😁

میخواست قیمتای قدیم و جدید رو مقایسه کنه اومد مثال بزنه بگه آره قدیم پوشک بچه خیلی ارزون بود الان گرون شده ، در اومد گفت قبلا قیمت نوار بهداشتی پایین بود الان خیلی گرونه 😂

میگفت ما از خنده ترکیدیم با شنیدن این کلمه خود استادم خجالت زده شده بود نمیدونست کجا فرار کنه ...

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨