2777
2789
عنوان

دوست حسود 😏

771 بازدید | 25 پست

ازدوستم متنفرم چند ساله دوستیم اما ذاتش خیلی خرابه این چند سال اخر خودشو نشون داد 

1میریمرهردفه بیرون هرچی پول خوردو خوراک وماشینش میشه میندازه سرمن

2خیلی خسیس ازخودش خرج نمیکنه

3دوست داره فقط بکشه ازادم وقتی قرض میگیره اصلا به ادم پس نمیده 

حیلی حسوده خیلی تامیبینه چیزی میخرم توخونشون دعوا را میندازه

بانامزدم میرم بیرون خودشو هی سرمامیندازه 

بچه ها چیکارکنم خجالت میکشم باهاش کات کنم خیلی عقبم انداخته خودشم پنهونی کار میکنه توکارتشم از من بیشتر پوله ولی اصلا ذاتش خرابه دلم میخواد پرتش کنم بیزون ولی روم نمیشه نمیدونم چجوری 😶

يه دعواي مسخره راه بنداز خلاص

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بگو شوهرم گفته دیگه نمیخام با دوستات در ارتباط باشی

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شیک ومجلسی دیگه جوابشو نده زنگ زد چن ساعت بعد اس بده ندیدم ج داد تو دیگه ج نده😂

کاش اینجوری بود خیلی فضوله سریع میره ازاینیستا به نامزدم پیام میده سراغمو میگیره

مثلا چه دعوایی

سر يه چيز مسخره يه كاري كه كرد سريع يه حرفي دربيار باهاش كات كن

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

محل نده 

دوستهای شوهرم با زناشون زرنگی میکردن، بعد چند بار زنگ زدن میخاییم بیاییم، مام میگفتیم خونه نیستیم زنگ میزدن جواب نمی‌دادیم، فک کن میرفتیم بیرون هی ما خرج میکردیم.... 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
کاش اینجوری بود خیلی فضوله سریع میره ازاینیستا به نامزدم پیام میده سراغمو میگیره

تقصیر خودته حتما چرا باید اون، ادرس اینستای نامزدت داشته باشه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏