2777
2789
عنوان

دوست حسود 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 25 پست
محل نده  دوستهای شوهرم با زناشون زرنگی میکردن، بعد چند بار زنگ زدن میخاییم بیاییم، مام میگفتیم ...

منممم همینجوریم بخدا میبینی یهو زنگ میزنه میگ لباس فروشیم صدتومن کم اوردم زشته بزن بیام بدم چه بیام بدم میاد فراموشش میشه اما اوندفعه بیست تومن من کم اوردم داد شب خوابش نمیبرد هزار بار حرف انداخت

کاش اینجوری بود خیلی فضوله سریع میره ازاینیستا به نامزدم پیام میده سراغمو میگیره

مقصر خودتونین که انقد شل رفتار کردین که ب خودش اجازه میده ب نامزدت پیام بده، چطور روش میشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منممم همینجوریم بخدا میبینی یهو زنگ میزنه میگ لباس فروشیم صدتومن کم اوردم زشته بزن بیام بدم چه بیام ...

بهش نده مگه نقطه ضعف زیر دستش داری؟ 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
آخه نامزدم مشاوره بپد دوتامون پیشش برای کنکور میرفتیم مشاوره

آها..... ب همسرت بگو دیگه دوست ندارم باهاش صحبت کنی.... ب هرحال نامحرمه

نه فقط تورو میمونم  نمیدونم چجوری ندم حتی حساب پول هامم میره اصلا دلم میخواد کلااززندگیم حذفش ک ...

بهش نده.... بگو ندارم باور کن واین حرفا

من خودم همیشه به همه پول قرض میدادم بخدا الان که داریم خونه میسازیم... دو سه نفر بهمون بیشتر قرض ندادن فک کن چ رویی داشتن از من پول میگرفتن، الان من لازم دارم نمیدن.... توکه هیچی براتم نکرده 

سر یه چیز مسخره باهاش رابطتو کات کن

منم یه دوست صمیمی داشتم که فاتحه زندگیمو داشت میخوند و چند بار بهم خیانت کرد ولی همیشه ادعای خواهری داشت

یه روز بهش گفتم من مشکلات زیادی تو خونه برام پیش اومده و کلا اخلاقم و سلیقم فرق کرده.من عوض شدم و دیگه نمیخوام با هم باشیم حوصله کسیو ندارم

ایراداتو انداختم گردن خودم و از شرش برای همیشه راحت شدم

بلاکش کن راحت

هرچیم تماس گرفت جواب نده

بگو نامزدم خوشش نمیاد باهات دوستی کنم همین البته اگر دیدی خیلی پیگیرت بود چون اینطور ادما تا یک ادم ساده گیرشون میاد تورشونو پهن میکنن وقتی ببینن دیگه خبری از خرج و مخارج نیست ول میکنن راحت میرن سر یکی دیگه خراب بشن

بلاکش کن راحت هرچیم تماس گرفت جواب نده بگو نامزدم خوشش نمیاد باهات دوستی کنم همین البته اگر دیدی خ ...

امروز بایه بحث الکی هم باهاش قهر کردم هم بلاک کردم اونقدر خوشحالم 😍