2777
2789
عنوان

گروه خونی منفی!!!!!!

252 بازدید | 8 پست

من در اولین بارداری ک هفته 5 و 14 لک بینی داشتم آمپول رگام نزدم اما برا آمینو سنتر تو هفته 18 و موقع تولد بچه ک 27 هفته دنیا اومد بازم زدن چون بچه مثبت بوداما تست  ایندارکت کومبس منفی بود، ینی احتمالش هست بعدن مثبت بشه این تست؟ 

نه دیگه اگه است منفیه خوبه

منم سقط ۸ هفته داشتم آمپول روگام نزده بودم

سقط عمدی توی دوران عقد بود

منم اصلا نمیدونستن گروه خونین منفیه

اتفاقا ۲ هفته پیش تست کومبس دادم منفی بود

بعدشم رگام زدم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه اگه است منفیه خوبه منم سقط ۸ هفته داشتم آمپول روگام نزده بودم سقط عمدی توی دوران عقد بود ...

منم چندماه پیش سقط ۵هفته داشتم نزدم چون اطلاع نداشتم الان دوباره دوهفته پیش سقط ۸هفته داشتم دکتر برام نصفشو تزریق کرد.بهم گفتن یکماه دیگه تست کومبس بده کاش منفی بشه حالا بین این مشکلات باردارشدن همینم مونده این مشکلم باشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
منم چندماه پیش سقط ۵هفته داشتم نزدم چون اطلاع نداشتم الان دوباره دوهفته پیش سقط ۸هفته داشتم دکتر برا ...

وقتی من نگران بودم سر این قضیه دکترم بهم گفت زیر ۱۲ هفته سقط اگه باشه ۹۹ درصد تست کومبس منفیه

نترس عزیزم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
وقتی من نگران بودم سر این قضیه دکترم بهم گفت زیر ۱۲ هفته سقط اگه باشه ۹۹ درصد تست کومبس منفیه نترس ...

خداکنه عزیزم دلم نیومده تیکرم رابردارم دعا کن منم بارداری سالم راتجربه کنم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر