dew مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 603 عنوان گروه خونی منفی!!!!!! 252 بازدید | 8 پست من در اولین بارداری ک هفته 5 و 14 لک بینی داشتم آمپول رگام نزدم اما برا آمینو سنتر تو هفته 18 و موقع تولد بچه ک 27 هفته دنیا اومد بازم زدن چون بچه مثبت بوداما تست ایندارکت کومبس منفی بود، ینی احتمالش هست بعدن مثبت بشه این تست؟ 1399/03/28 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlaa7474 عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 12544 نه دیگه اگه است منفیه خوبهمنم سقط ۸ هفته داشتم آمپول روگام نزده بودمسقط عمدی توی دوران عقد بودمنم اصلا نمیدونستن گروه خونین منفیهاتفاقا ۲ هفته پیش تست کومبس دادم منفی بودبعدشم رگام زدم دخترم تمام دنیای منی❤️❤️
dew مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 603 نه دیگه اگه است منفیه خوبه منم سقط ۸ هفته داشتم آمپول روگام نزده بودم سقط عمدی توی دوران عقد بود ... خداروشکر، خوبه
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12144 نه دیگه اگه است منفیه خوبه منم سقط ۸ هفته داشتم آمپول روگام نزده بودم سقط عمدی توی دوران عقد بود ... منم چندماه پیش سقط ۵هفته داشتم نزدم چون اطلاع نداشتم الان دوباره دوهفته پیش سقط ۸هفته داشتم دکتر برام نصفشو تزریق کرد.بهم گفتن یکماه دیگه تست کومبس بده کاش منفی بشه حالا بین این مشکلات باردارشدن همینم مونده این مشکلم باشه پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
mahlaa7474 عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 12544 منم چندماه پیش سقط ۵هفته داشتم نزدم چون اطلاع نداشتم الان دوباره دوهفته پیش سقط ۸هفته داشتم دکتر برا ... وقتی من نگران بودم سر این قضیه دکترم بهم گفت زیر ۱۲ هفته سقط اگه باشه ۹۹ درصد تست کومبس منفیهنترس عزیزم دخترم تمام دنیای منی❤️❤️
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12144 وقتی من نگران بودم سر این قضیه دکترم بهم گفت زیر ۱۲ هفته سقط اگه باشه ۹۹ درصد تست کومبس منفیه نترس ... خداکنه عزیزم دلم نیومده تیکرم رابردارم دعا کن منم بارداری سالم راتجربه کنم پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
dew مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 603 بچه ها تست کمبس چیه؟ برا اونایی هست ک گروه خونی منفی دارن، ک بدونن آنتی بادی ساخته شده یا ن