2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان هیچ شبی که زدم فوقالعده زیر دلم درد میکرد بعد سه روز مریودی عقب انداختم رفتم آزمایش بتام بالا ب ...

اها من دیروز امپولو زدم ولی دلدرد نداشتم ،الانم دلدرد ندارم🤔....

البته من کمپرس گرم هم رو قسمت تخمدونام میزارم هرروز،یعنی ممکنه بخاطر اون درد نداشته باشم ؟؟؟؟ 

یدونه اچ سی جی زدی یا دوتا؟

خواهس    

سلام عزیزم دکترم این ماه کلومیفن داده که روزی دوتا بخورم و آمپول پی دی پرگ (همون اچ سی جی)هس فکرکنم که روز۱۳و۱۴پریودم بزنم یعنی۲تا.به نظرت جواب میده یانه؟قبلا یدونه اچ سی جی میزدم پریودمیشدم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
قربونت عزیزم مرسی❤ 😘😘😘

سلام عزیزم میشه عکس امپولتو بفرستی ببینم مثل مال من هس یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام عزیزم دکترم این ماه کلومیفن داده که روزی دوتا بخورم و آمپول پی دی پرگ (همون اچ سی جی)هس فکرکنم ...

سلام عزیزم بیستری جواب میده چون کلموفین قویه برا سما هم صلوات فرستادم برا مامان شدنت امیدت به خدا باشه

سلام عزیزم بیستری جواب میده چون کلموفین قویه برا سما هم صلوات فرستادم برا مامان شدنت امیدت به خدا با ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله خدا از زبونت بشنوه 😍 برام دعا کن ماه اول جواب بگیرم چون دوماهه داده

امپولا رو به نظرت صبح بزنم بهتره یاعصر؟

مثلا اگه میخوایی شب رابطه واشته باشی باید صبح بزنی

آره عزیزم واسه شب میخوام