sahelkhanoom مدیر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1321 عنوان امپول اچ سی جی | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست کیا با امپول اچ سی جی نتیجه گرفتن؟؟؟؟ دیروز امپولو زدم ،دکتر گفت همون شب رابطه داشته باش، یه شب درمیون... 1399/03/28 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۸۷۲ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 عکسشو ندارم... خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
تنها۸۷۲ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 عکسشو ندارم... عکسشو گذاشتم عزیزم مال من این مدلیه مال توهم همینه یانه؟ خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
sahelkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1321 عکسشو گذاشتم عزیزم مال من این مدلیه مال توهم همینه یانه؟ نه واسه من پودرش داخل شیشه بود نه ظرف...شیشه اش هم مثل شیشه ی اب مقطرشه... مگه فرقی داره؟؟؟؟
sahelkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1321 عکسشو گذاشتم عزیزم مال من این مدلیه مال توهم همینه یانه؟ سایز فولیکولات چنده؟ امشب امپولو میزنی؟
sahelkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1321 آره عزیزم واسه شب میخوام چیزی که دکترت گفته رو اجرا کن...اینکه میگن ۳۶ ساعت تخمک ازاد میشه و فلان اینارو گوش نده....فقط دستور دکترتو اجرا کن....
تنها۸۷۲ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 نه واسه من پودرش داخل شیشه بود نه ظرف...شیشه اش هم مثل شیشه ی اب مقطرشه... مگه فرقی داره؟؟؟؟ نمیدونم عزیزم من قبلاً یکی زدم این مدلی نبود اسمشم اچ سی جی بود ولی این نوشته پی دی پرگ تو نت میزنم هردوش یکیه خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
sahelkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1321 نمیدونم عزیزم من قبلاً یکی زدم این مدلی نبود اسمشم اچ سی جی بود ولی این نوشته پی دی پرگ تو نت میزنم ... اها...نمیدونممنم...
تنها۸۷۲ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 سایز فولیکولات چنده؟ امشب امپولو میزنی؟ سایز فولیکول رو نمیدونم نه عزیزم الان پریودم دوروز دیگه پریودم تموم بشه کلومیفن میخورم بعد۱۳و۱۴پریودم آمپول میزنم خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
تنها۸۷۲ عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 چیزی که دکترت گفته رو اجرا کن...اینکه میگن ۳۶ ساعت تخمک ازاد میشه و فلان اینارو گوش نده....فقط دستور ... دکترم گفت صبح۱۳و۱۴پریود آمپول بزنم بعد شب۱۴و۱۵و۱۶پریود اقدام کنم خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘