2777
2789
عنوان

خیانت

767 بازدید | 48 پست

سلام من ۲ سال با یه اقایی در ارتباط بودم این اقا از هیچ لحاظی برای من کم نمیذاشت وسط های رابطه زیاد مچ شیطونیای کوچیک منو میگرفت ولی باز رابطمون جوش میخورد فروردین امسال این اقا ماشینشو عوض کرد و یه ماشین خیلی خوب خرید منم برای اینکه از دست ندمش خیلی بهش محبت میکردم ولی بخاطر کرونا زیاد ملاقات نداشتیم دو هفته اخر متوجه انلاین شدن های زیادش شدم و تغییر رفتارش تا اینکه گفت میخوام برای کار برم شمال شبش ما همدیگه رو دیدیم ولی بعد دیدار باهم بحثمون شد فرداش گفت من با کسی دوست شدم و خیلی دوستش دارم الانم پیشمه دنیا رو سرم خراب شد بعد کلی تحقیق متوجه شدم با یه خانمی حدو ۲ هفتس اشنا شده و حسابی دل باخته.دختر برای خودش خییییییلی پلنگه

احساس خفگی دارم نمیدونم چطوری فراموش کنم .یعنی الان واقعا عاشق این خانم شده و باهاش ازدواج میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه توقع داری که بیاد و باهات ازدواج کنه باید بگم سخت در اشتباهی چون اگه واقعا دلبسته تو بود هیچ وقت ولت نمیکرد و یسوال همین ک ماشین خرید بهش مخبت کردی ک از دستش ندی؟؟؟؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم