سلام من ۲ سال با یه اقایی در ارتباط بودم این اقا از هیچ لحاظی برای من کم نمیذاشت وسط های رابطه زیاد مچ شیطونیای کوچیک منو میگرفت ولی باز رابطمون جوش میخورد فروردین امسال این اقا ماشینشو عوض کرد و یه ماشین خیلی خوب خرید منم برای اینکه از دست ندمش خیلی بهش محبت میکردم ولی بخاطر کرونا زیاد ملاقات نداشتیم دو هفته اخر متوجه انلاین شدن های زیادش شدم و تغییر رفتارش تا اینکه گفت میخوام برای کار برم شمال شبش ما همدیگه رو دیدیم ولی بعد دیدار باهم بحثمون شد فرداش گفت من با کسی دوست شدم و خیلی دوستش دارم الانم پیشمه دنیا رو سرم خراب شد بعد کلی تحقیق متوجه شدم با یه خانمی حدو ۲ هفتس اشنا شده و حسابی دل باخته.دختر برای خودش خییییییلی پلنگه
احساس خفگی دارم نمیدونم چطوری فراموش کنم .یعنی الان واقعا عاشق این خانم شده و باهاش ازدواج میکنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اگر برگشت دیگه یه نجس به تمام معناست، نگاهش هم نکن
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
میدونستم با این ماشبن خییییلیا براش جون میدن میخواستم که این اتفاق نیافته
ببین به این چیزا ربطی نداره اون اقا اگه واقعا دوست داشت هیچ وقت به کسی توجه نمیکرد چون خیلیا هستن ک از نظر مالی خیلی خوبن ولی ب کسی توجهی ندارن اشتباه توام این بوده ک ی مدت خیلی بهش محبت کردی فکر کرده خبریه و چ ادم مهمی شده برا همین خودشو داد دست یکی دیگه اینو بدون این مرد برای تو خوشبختی نمیاره چون یه ماشین باعث شد خیلی خودشو بالا بدونه
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹