2777
2789
عنوان

بیاین جاریم😒

702 بازدید | 27 پست

چن روز پیش رفته بودیم یه مهمونی همه از خودمون بودم بعد جاریم با مادرسوهرم باهم اومدن داخل من پاشدم سلام مادرشوهرم کنم جاریم پشت سرش بود سلام ما که تموم شد جاریم روشو اونبر کرد 😐😐😐😐انگاری کسی که با کسی قهره ما باهم هیچ مشکلی نداشتیم باهم عادی بودیم 

خلاصه منم رفتم سرجام نشستم اینم بگم جاریم خیلی بدجنسه خیلی یعنی اینو همه میگن بزرگتراز منم هست منم تا اخر وقت هرچی نگام کرد سلامش ندادم اخر وقتی شوهرم اومده بود جاریم رفته بود پیشش منم رفتم کنار شوهرم وایسادم سلامش ندادم

اینم بگم که من تولد خودمو شوهرمو که استوری میزارم استوری من  نگاه نمیکنه واسه ابجیم مینویسه تولدشون مبارک سمارمم ذخیره داره استوریش میاد واسه من 

بعد فرداش به خواهرشوم گفتم ایجور کرده گفت ولش کن میبینه ما با تو خوبیم حسادت میکنه اخه با جاریمم زیاد خوب نیستن

من دیگه گفتم هرجا دیدمش سلام نکنم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا تو سلامتو بکن حالا ک بقیه با تو خوبن ی کار نکن بگن اینم مثل اون شده سلام یادش رفته تو خوب باش چیکار ب اون داری

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

عزیزم هر کس هرطوری که رفتار میکنه شخصیت خودش رو نشون میده

شما سلامش کن شخصیت خودت رو خراب نکن

تو خوب باش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
تو اگه سلام کنی ادب خانوادگی تو نشون میدی گلم

خب من که خاستم سلام کن اون روشو اونبر کرد😑

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

پس برای چی بهش میگن جاری...یعنی اینکه فحش ها را جاری کنی به روحش...البته خودمم جاری هستما😂😂😂

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

اصلا به این روابط مسخره فکر نکن.تو سلام و علیک کن اگر جواب داد احترام بزار اگر که نه  تمام

تو خوبیتو میرسونی .در حد سلام و علیک

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
تو هم خوب جااااری هستی میری چغلیشو پیش خواهرشوهرت میکنی!!!!

خب گفتم بعد خانواده شوهرم نگن که بدجنسه سلام زن داداشم نکرده

چرا به خواهر شوهرت دیگه گفتی🤨

گفتم دیگه خانواده شوهرم نگن این سلام نکرده