2777
2789
عنوان

بگین چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 51 پست
شما اگ به عنوان یه مادر تمام این وظایف همدر قبال پسرتون انجام بدین قطعن جامعه رو برای کل های مادرای ...

دقیقا نمیشه فقط کیفتو محکم بچسبی باید دزدارم کنترل کرد وگرنه به هرطریقی شده کیفتو میزنن

شما اگ به عنوان یه مادر تمام این وظایف همدر قبال پسرتون انجام بدین قطعن جامعه رو برای کل های مادرای ...

برای پسرمم دارم........شما از کجا میدونید......الان اینجا بحث تربیت دختره.....اتفاقا من یک دختر دارم و دو پسر......همیشه هم گفتم تربیت پسر سختتره چون طغیانگرتره نسبت به دختر.مهم اینه هرکدوم رو طبق اصول خودش تربیت کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از اول فرهنگ غلط جا انداختن یک نسل باید فدا شه تا یک درست شه

و اون نسل قطع به یقین ماییم امیدوارم دوران برای فرزندانمون بهتر باشه البته درست نمیشه مگه با اگاهی بخشی

ما کاملا به حقوق برابر اعتقاد داریم. بانو تو این جامعه با این وضع فلاکت برادرتون همسرتون پدرتون ساع ...

ما میگیم خانوادن همونقدر ک برای دختر سخت گیری داره و تو تربیت دختر تاکید دارهذباااااید تو تربیت پسر هم همینطور عمل کنه ! اگه جامعه امن نیس واسه هردو نیس همونطور که  خودتونم گفتبن

و اگه جامعه امن نیس باید امن بشههههه نه اینکه نیمی از جامعه به انزوا کشیده بشن !!! 

تشبیهاتی مث جواهر و شکلات و شیرینی و گل و بلبلو سنبل واقعن توهینه چون میخواد کمرنگ کنه هویت انسانی زن رو ! کرامت دادن نیس این تشبیهات! خدا خودش انسان رو کرامت بخشیده نیازی ب تشبیه نیس!!! 

عزیزم من اصلا منظورم این نیس منظورم اینه قانونی باشه برا همه باشه که دختر حسرت مرد بودن نخوره  ...

بله عزیزم صد در صد حرف شمام درست ...

من اون قسمت سوالتون و جواب دادم که چرا دختر نباید تا آخر شب بیرون باشه ...

حالا باز این بحثش جداست و صد البته که رو تر بیا پسرانمونم باید کار بشه و کم نیستن پسران با حجب و حیایی که از صد تا دختر نجیب ترن . 

و صد در صد اینها خانواده هایی داشتن که برای تربیتشون وقت گذاشتن و بهشون بها دادن 

ان شاالله که همه ماها تو تربیت فرزندانمون موفق باشیم 🙏💚

فقط خدا ...
وقتی خانوما از یه خانوم دیگه بد میگن معمولا اون یه چیزی داره که بقیه آرزوشونه داشته باشن

حتی ارزو هم داشته باشه وقتی بد میگه میتونه رو ذهن خیلیا تاثیر بذاره 

وقتی میگیم مسلمانیم و غیبت میکنیم و بد کسی و میگیم که شاید خیلی خیلی بهتر از ماس پیش خدا ینی تناقض بزرگ 

بله عزیزم صد در صد حرف شمام درست ... من اون قسمت سوالتون و جواب دادم که چرا دختر نباید تا آخر شب بی ...

بله امیدوارم خانواده ها فقط به فکر دختر پاک بزرگ کردن نباشن و به فکر پسر پاک بزرگ کردنم باشن

برای پسرمم دارم........شما از کجا میدونید......الان اینجا بحث تربیت دختره.....اتفاقا من یک دختر دارم ...

من نگفتم ندارین میگم اگه دختر گل عه پسر هم گل عه، فقط خستم و بیزارم از تربیت های جنسیت زده و نگاه های جنسیتی به تربیت بچه  که باعث شده انقد جامعه اسیب ببینه 

مخاطبم هم شخص شخیص خودتون نبودین کلی گفتم

ما میگیم خانوادن همونقدر ک برای دختر سخت گیری داره و تو تربیت دختر تاکید دارهذباااااید تو تربیت پسر ...

فقط موافق بخش‌اول حرفاتونم ک سخت گیری نسبت به هردو جنس باید باشه.

کی‌گفته خانما در انزوان الان؟!من خودم تو فامیلم بسیار خانم موفق و نمونه سراغ دارم ک مدیر عامل هستن حتی و بسیار هم تحسین میشن.

چرا دوس دارید همیشه جنس زنو به انزوا بکشید

اینجوری نیسسسسس چرا منزوی شدن  یک عده قلیل رو به جامعه تعمیم میدید؟!

قبول دارم اينو. بعضی از مادر ها از پسرهاشون توقع دارن که دوست دختر داشته باشن و به منزل دعوت کنن، چن ...

و وقتی میرن برا ازدواج هزار جور سوال و پرسش و ازمایش که دختر باید پاک باشه اما پسرمون بدم بود دختر باید پاک باشه چون زنه .دلیل خیلی از تبعیضایی که میشه در حق ما خودمون هستیم خود خانوما که به پسرشون بیشتر بها میدن

خوب زودتر برید خونه تا شبم زودتر بخوابید فرداشم صبح زودتر بیدار شید

شما چی صب زود بیدار نمیشین یا وظیفه ماس زود بیدار شیم صبونه حاظر کنیم برا مردا که یه وقت خدایی نکرده گشنه نرن سرکار

من نگفتم ندارین میگم اگه دختر گل عه پسر هم گل عه، فقط خستم و بیزارم از تربیت های جنسیت زده و نگاه ها ...

به هردو باید درک متقابل و احترام بهمو یاد داد هی تو گوش دخترا نگن تو برره ای به پسرام گرگ که نتیجه اش بشه این وضعی که داریم

این مسئله مثل همون اول مرغ بوده یا تخم مرغ جواب نداره. شاید بعد ۱۰۰۰ سال دیگه درست بشه.

درست نمیشه تا زمانی که خانوما برا گرفتن حقشون مشتاق نباشن تا روش تربیتی خانواده ها درست نشه

تا وقتی به هردوجنس یاد بدن باید همو درک کنن و احترام بذارن یاد بدن هردودر قبال رفتارشون مسئولن

چون قدرت فیزیکی مرو زیاده.میتونه به یه دختر راحت تجاوز کنه.اون مرد خودش خواسته ولی دختر خودش نخواسته ...

این دلیل نمیشه محدود کرد چون مرد روز روشنم میتونه باید فرستادش کلاس دفاع شخصی باید یادش داد تو این مواقع چجوری از خودش دفاع کنه

وگرنه دلایل فقط صورت مسئله رو پاک میکنه