2777
2789
عنوان

بگین چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 51 پست
قبول کنیم ک خانما جواهرن و در معرض تعرض پس باید ازشون خوب خوب نگهداری شه.

هرچقدم خوب مواظبت کنی یه دزد میشه پیدا بشه و بدزدتش باید یکاری کرد بتونه خودش از خودش دفاع کنه فک نکنه وقتی مردی زورش زیاده تمومه همه چی باید یاد بگیره چجوری از خودش دفاع کنه

فرهنگ مردسالاری زمان میبره درست شه همین واژه خاله زنک هم برای کوبیدن و ضعیف کردن زن ها بوجود اومده

فرهنگ مردسالارانه ای که مادرامون هیچ تلاشی نکردن تغییرش بدن و همون شرایطو حفظ کردن قبل زمان بر بودن باید یاد گرفت که زنم یه انسانه حق داره خودش انتخاب کنه شب بره بیرون یا نه همه خطرارو بسنجه اگه خاست میره اگه نه نمیره.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط موافق بخش‌اول حرفاتونم ک سخت گیری نسبت به هردو جنس باید باشه. کی‌گفته خانما در انزوان الان؟!من ...

زن نیستی بدونی دوست عزیز!!!! ادم میشن در عین موفقیت منزوی باشه ! چرا ؟ الان بهت میگم ! شما از کجا میدونی اون خانوم موفق چن بار تو عمرش دلش خواسته تنه‍ا سفر کنه ؟ چقد دلش خواسته اخر شبها تو سکوت پیاده روی کنه، اون خانوم چن بار از صدای موتوری تو کوچه ترسیده؟ چن بار مورد تعرض کلامی و ...قرار گرفته و فریاد زده یا خسته و نا امید فقط سکوت کرده؟ چن بار به عنوان دختر خواسته و ناخواسته ارزوهاشو تغییر نداده یا خط نزده؟؟؟؟ چن بار دلش خواسته دوچرخه سوار شه و دودل شده ؟ حتی اگه اون خانوم موفق هم ب تمام این چنین خواسته های کوچیکی رسیده باشه باز هم میتونم قسم بخورم ارزوهای کوچیک و بزرگ سرکوب شده ای دارن تمام خانوم ها چ موفق چ ناموفق!! 

دومن خانومی ک موفقه باید صدای همجنس زجر دیده ی خودش باشه ! خانوم های موفق تر بیشتر تو چشمن و اون بخش زجر کشیده بیشتر تو انزوا و دیده نمیشن ! واسههمین فک میکنی کمن! خیلیاشون دچار سندروم استکهلم هستن و حتی خودشونم نمیدونن قربانی هستن!!! خیلی از خانوم های موفقی هم ک میگی ممکنه قربانی خشونت خونگی باشن بدون اینکه احدی خبر دار باشه !!!تو همون چن ماه اولیه قرنطینه خود پلیس اعلام کرد هشت هزار تماس خشونت خونگی داستن .تازه این خیلی کمتر از چیزیه  ک وجود داره چون بخش عظیمیش گزارش نمیشه چون حتی انقدر اگاهی وجود نداره ک مورد خشونت قرار گرفتی حقته کمک بخوای! همین سایت چن درصدشون تحت ازار کلامی یا کتک هستن از طرف خانواده خودسون یا همسرشون؟چن نفرشونشرایط جدارشدن و دارن؟چن نفرشون اگاهن ب خشونتی ک علیهشون میشه و دچارسندروم استکهلم نیستن؟ چن نفرشون دارن میسوزن و میسازن؟ تاربه حال شده مردی بیاد بهتون بگه میخوام طلاق بگیرم ولی از پیشنهادات بیشرمانه ی خانوم های اطرافم میترسم؟ میترسم طلاق بگیرم چون جایی و ندارم ک برم ؟

ما کاملا به حقوق برابر اعتقاد داریم. بانو تو این جامعه با این وضع فلاکت برادرتون همسرتون پدرتون ساع ...

بالاخره یه اقای منطقی پیدا شد 

بله حق با شماس مام نمیگیم ساعت 12 میریم بیرون و فلان ولی منظورمون فرهنگ غلطیه که خیلی خانواده ها دارن 

دخترم یه انسانه و داری اختیار شما باید هشدار هارو بهش بگین خودش باید انتخاب کنه نره وقتی میبینیم ما کاری نمیکنیم اما همش از طرف خانومای دیگه بخاطر یسری مسائل همش میکوبن تو سرمون اما پسرا اگه خیانتم کنن کاریشون ندارن و حقم میدن بهشون خیلی ناراحت میشم

باید به دخترام قوی بودنو یاد بدن نه فقط مطیع بودنو

زن نیستی بدونی دوست عزیز!!!! ادم میشن در عین موفقیت منزوی باشه ! چرا ؟ الان بهت میگم ! شما از کجا می ...

دقیقا حرف دل خیلی از ما خانوماس خیلی ارزوهای کوچیکی که حقمونه اما بخاطر این فرهنگ غلط سرکوبش کردیم ارزوهایی که حتی نمیذاره موقع خوشحالیتم از ته دل خوشحال باشی چون احساس سرکوب شده زیادی داری

جامعه در قبال حتی به قول اون دوستمون که گفتن عده کمی هستن که تو انزوا هستن مسئوله باید شرایط رفاه و برا اوناهم فراهم کنه دلیل نمیشه چون زنیم حق های طبیعی مونو بگیرینو با منت بهمون بدین 

فرهنگ غلط باید اطلاع رسانی بشه درست بشه باید به دخترا یاد بدیم که اونا میتونن از خودشون دفاع کنن بای ...

بله دقیقا 👍👍

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️