2777
2789
عنوان

بگین چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 51 پست

دلیل عصبانیت پدر فقط یه شب دیر اومدن ایشون به خونه نبوده ،رفتارهای خارج از عرف دیگه ای هم ایشون داشته و اینها روی هم رفته باعث عصبانیت پدر شده

پدر مادرا باید چگونگی مدیریت کردن رفتارهای نابهنجار و خطا و اشتباهات بچه هارو یاد بگیرن 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم اینجا این مسئله جا نيفتاده که دختری که شب دیر رسید خونه الزاما دختر بدی نیست. قوانین کشور رو هم ...

و تربیت مادران 

مادری که از پسرش هیچ وقت نمیپرسه پسرم دل چندتا دخترو شکستی دست چندتا دخترو گرفتی نکن به پسرامون بده اخه نکن فقط به دخترا گفتن دخترا روز به روز ضعیف تر و پسرا روز به روز گرگ تر شدن که وقتی یه دخترو میبینن انگار بره میبینن فکر گول زدنش

چون اینجا ایرانه هیس دخترها فریاد نمیزنند

ربطی به ایران و غیر ایرانم نداره

داستان فریتزل در اتریش را یادتون هست؟!
پدری که ۲۴سال دخترش را در زیرزمین حبس کرده بود و به او تجاوز میکرد.
داستان واتس امریکایی را یادتون هست؟!
مردی که از دست همسر حامله‌اش عصبانی شد و او و دو دخترش را کشت.

سنتی نبودند، غیرتی نبودند، مذهبی نبودند، فقط حیوان بودند..!

از این اتفاقات همه جای دنیا هست، ربطی هم به مردسالاری و غیرت وایران و فلان هم نداره .

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دلیل عصبانیت پدر فقط یه شب دیر اومدن ایشون به خونه نبوده ،رفتارهای خارج از عرف دیگه ای هم ایشون داشت ...

اینارو باید وقتی تو سن تربیت بود بهش یاد میدادن نه الان...

و خب وقتی دختری تبعیض بین خودشو برادرش ببینه مطمئن باشین طغیان گرانه تر رفتار میکنه

و اینم که باید انقد قوی و محکم بار بیار دخترا رو که نترسه به پسرام احترام و امنیت دادن به زن و یاد بدن خیلی مشکلا حل میشه

و تربیت مادران  مادری که از پسرش هیچ وقت نمیپرسه پسرم دل چندتا دخترو شکستی دست چندتا دخترو گرف ...

قبول دارم اينو. بعضی از مادر ها از پسرهاشون توقع دارن که دوست دختر داشته باشن و به منزل دعوت کنن، چندتا تو خود فامیل اینجوری داریم 

چون جنس زن با مرد فرق می‌کنه 

زن خیلی با ارزش تر از مرده 

خیلی لطیف تره خیلی زیباتره 

و نباید خیلی ارزون این زیبایی و به نمایش بزاره 

یه سیستم ذاتی در مرد و زن هست بدون تعصب 

زن ناز و مرد نیاز 

زن تکیه می‌کنه و مرد تکیه گاه

زن محافظت میشه مرد محافظت می‌کنه 

زن مثل در با ارزش نباید تو دید همه باشه اونم تو دید اینهمه نگاه هرزه ... 

بغیر اینام خیلی مسایل دیگه هست خیلی 

و مهمترینش دستور خدای بزرگ مونه خالق هستی 

بپاس این همه نعمتی که هدیه داده به ما و نمیبینمش لااقل یذره بحرفشم گوش کنیم و ازش دلیل نخایم

چون قطعا خیلی مسایل در ذهن کوچیک ما نمی‌گنجه ... 

فقط خدا ...

من خودم بعنوان یک مادر وظیفه خودم میدونم از دخترم مثل گل مراقبت کنم.....مثل یه جواهر باارزش.....این که رفت و آمدش برام مهم نباشه ارزش گذاشتن نیست......شما هرچی مالت باارزشتر باشسه کیفتو محکمتر میچسبی و حاضر نیستی یه لحظه ازش چشم بر داری..... به دخترمم وقتی ازم میپرسه همینو میگم....

چون اون خانمايي كه اينجوري ميگن از بدو تولد تو خانواده هاشون تحقير شدن و بهشون تلقين شده كه خودشون ع ...

بله خیلی مسائل دیگه...

علاوه بر همه اینها پاکی و فقط برا دختر میخان و دختر باید پاک و طاهر باشه

اما از پسرشون نمیپرسن پسرم تو چیکار کردی چندتا دوس دختر داشتی

خود خداهم اول به مردا میگه چشماتونو حفط کنین

ولی اینجا خانوما هرچی میشه میگن تو حتماا حجابت درست نبوده همش توو تو

بله خیلی مسائل دیگه... علاوه بر همه اینها پاکی و فقط برا دختر میخان و دختر باید پاک و طاهر باشه ام ...

بله عزيزم. اينقدر اين بحث طولانيه كه نميشه نوشت

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
قبول نداریم  شما قبول کنید ک زن هم یه انسانه این زبون بازیا به چشم ما توهینه نه تمجید

ما کاملا به حقوق برابر اعتقاد داریم.

بانو تو این جامعه با این وضع فلاکت برادرتون همسرتون پدرتون ساعت ۱۲ شب میتونه تنها راه بره تو این کوچه ها پس کوچه ها؟!قمه رو از چه فاصله ایی درک کردید؟شاهرگ زدن چی دیدید بخاطر یه گوشی؟! دیدید تا حالا ناموس دزدیو؟!

با دختری ک همزمان ۴نفر بهش وحشیانه تجاوز کردن صحبتی داشتید؟!!!!!

به ولله قسم من یه پسرم ۱۸۵ قد دارم وزرشکارم ادعا داشتم واسه خودم تو محلمون نصف شبم نبود از استخر میومدم لختم کردن با قمه.

من کاملا موافق حقوق برابر زن و مردم.

ولی حقوق برابر این نیست زن نصف شب بیاد 

من خودم بعنوان یک مادر وظیفه خودم میدونم از دخترم مثل گل مراقبت کنم.....مثل یه جواهر باارزش.....این ...

شما اگ به عنوان یه مادر تمام این وظایف همدر قبال پسرتون انجام بدین قطعن جامعه رو برای کل های مادرای دیگه ایمن کردین!!!پسر و دختر فرق نداره هردو باید ب دقت تربیت و مراقبت شن

چون جنس زن با مرد فرق می‌کنه  زن خیلی با ارزش تر از مرده  خیلی لطیف تره خیلی زیباتره&nbs ...

عزیزم من اصلا منظورم این نیس منظورم اینه قانونی باشه برا همه باشه که دختر حسرت مرد بودن نخوره 

قانون خانواده ما اینه همه چه پدر چه من چه هرکس دیگه ای 9 خونه باشه چون بعدش باید با خانواده بود

اما اینایی که مردا حتی خیانتم میکنن طرف اونان درک نمیکنم 

بله خدا گفته از زیباییت درست استفاده کن حجابم گفته

ولی قبلش گفته مردا نگاهاشونو حفظ کنن خود پیامبرم گفتن با این کار سلامت بیشتر جامعه تامیین میشه اما خیلی خانواده ها این بخش و یادشون رفته فقط به پاکی دختر کار دارن

باید به هردوجنس اموزش پاکی و درستی داده بشه