2777
2789
عنوان

منو جاریم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 93 پست
کار خوبی کرده جاریت،باید دعاشم بکنی،دوتا خواهر با بچه هاشون تو یه ساختمون کنار نمیان چه برسه دوتا جا ...

آره خودم فکرشو میکنم میگم شاید اینجوری بهتره اگه خونه میگرفتم و برام شاخ میشد اونوقت ...

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره میدونم بچگی کردم.ولی خیلیی ناراحت شدم چون ما مثه خواهر بودیم باهم و همیشه مهربون بودیم فک نمیکرد ...

جاری همیشه جاریه و هیچوقت مثل خواهرتون نمیشه...ازین ببعد باهوشتر عمل کن

واقعا چطور مگه چیکار میکردن؟

اینکه وقتی بچه دارم بچم خی دوست داره بره خونه اونا بعد ک میره یا اتفاقی میفته براش یا یه طوری باهاش رفتار میشه ک حس میکنم تو تربیتش واقعا اثر میزاره .بچه های خونه مشترکی معمولا دوتربیتی میشن ک برا بچه خیلی بده .وقتی نمیزارمش برم هم اذیت میکنه یا بچه های اقوام میان خونمو بهم میریزن .هروقتم یکم صدای گریه بچم درمیاد یا خودم دعواش کردم گریه میکنه مادرشوهر و همه از همه جا میان میگن چشه چیکار کرده چرا دعواش میکنی ....کلا حریم خصوصی نداریم دیوارا نازکن .یکم بپر بپر کنه خواهرشوهرم صداش درمیاد  صدا نکنه میگن چرا ساکته مگه مریضه .هزراتا مشکل دیگه هم هست 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم