2777
2789

فرستادم عزیزم،تو هم اگر دوست داشتی برام بفرست🌼

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونمممم، حتما عزیز دلم 🩷🌷

خواهش می کنم گلم،خیلی ممنونت می شم🥰🌹

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

تاپیک هات رو دیدم ، منم رشته ام ریاضیه ولی دوازدهم هستم ایشالله بهترین ها برات رقم بخوره مهندس آینده ...

واقعا؟😍

می شه اگر یه وقت سوالی یا راهنمایی ازت خواستم بپرسم ازت؟

مرسی جیگرم،حالم رو جا آوردی تو این ناامیدی هام

من تازه شروع کردم دارم فصل ۱ رو با کرمی می خونم خیلیییی برام سخته نمی دونم طبیعیه یا نه

حتی گریه کردم

واقعا؟😍می شه اگر یه وقت سوالی یا راهنمایی ازت خواستم بپرسم ازت؟مرسی جیگرم،حالم رو جا آوردی تو این ن ...

آره عزیز دلم حتما هر موقع خواستی ازم سوال بپرس🌷😗

طبیعیه همه اینا عزیز دلم چون تو مقطع نهم تو خیلی ساده درس می خوندی و یهو جهش پیدا کردی به دبیرستان و دهم و درس های سنگین تر و تست

ولی میدونی همین که داری از دهم خودت رو به درس خوندن و تست زدن عادت میدی چقدر برد میکنی و فوق العاده اس؟

آره عزیز دلم حتما هر موقع خواستی ازم سوال بپرس🌷😗طبیعیه همه اینا عزیز دلم چون تو مقطع نهم تو خیلی س ...

واقعا؟

یعنی منم می شه یه روزی موفق بشم؟😭😭😭

آره قشنگم حتما حتما من بهت ایمان دارم🩷💕

مرسی جیگرم،خدا می دونه چقدر حالمو خوب کردی😍