2777
2789
عنوان

منو جاریم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 93 پست
جاریت پی پی خوره نکبت؟  چقد حرصم گرفت زنیکه آمازونی  برید همونجا از دماغش دربیاد

ماره هفت سریه برا خودش😒

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�
باید شوهرتون همونجا میگفت شمابرو واسه املاک پدرتون نظر بده ...موضوع بین منو پدرمه

خوب گفتی😁😄

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه دارم .اتفاقا با وجود بچه مشکلاتم بیشتر شده خونه مادرشوهر .خواستی چند نمونشونو میگم واست .اینو ...

بگو چند نمونشو . چون منم وقتی بچه دار شدم همه چی بدتر شد . از طریق بچم اذیت می‌کند کلا روی دیگشونو نشونم دادن

یعنی میخواید خودتون هزینه کنید بالای خونه پدرشوهرت بسازی؟؟؟

آره کمی هم باکمک پدرش

مقصر شمایی که باهات خوبه شده و تو بهش محل ندادی 

یعنی بهش محل میدادم؟

سرسنگین و خوب کردی ولی بلاک آخه😐😐

آخه هیچ جوره نمیفهمید من ناراحتم ازش.

گفتم شاید اینجوری بفهمه.

عزیزم همون موقع که گفت نمیخوام شما بیاین و اینا باید جوابشو میدادی و میگفتی فلانی جون من اینجا تو غربتم دلم میخواد بیام اونجا که از تنهایی در بیام ملک پدرشوهرمم هست که راضیه بیام حالا اگه تو ناراحتی میتونی از اونجا بری من که مشکلی ندارم مشکل از توئه 

ولی نه الان که دیگه اون موقع سکوت کردی بعدش قیافه گرفتی همون موقع باید جوابش رو میدادی برای همین خودت مقصری

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
یعنی خونه خالی هست یا قراره بسازید روی اون ها؟ به جاریت ربطی نداره اولا . دوما بگو از کجا میدونی بچ ...

والا همینو بگو.نه خونه خالی نیست

خیلی حرصم گرفت از حرفش

اسی ببخشیدا ولی مغزه خر خوردی بری یه ساختمون با خانواده ی شوهر؟؟!من با جاری و مادرشوهر یه ساختمونم ر ...

والا منم دوستندارم.ولی خب میگم از وقتی بچه دارشدم نمیتونم اینقد به خونه و بچه و همه چیز برسم.گفتم شاید برم اونجا کمی کمکم کنن.

رفتارتون چقدازروی بی فکری بود...اونا ب اون جاریی ک باهاش میشینن نزدیک ترن و اصلا بلاک کردن شما جالب ...

اره میدونم بچگی کردم.ولی خیلیی ناراحت شدم چون ما مثه خواهر بودیم باهم و همیشه مهربون بودیم فک نمیکردم مخالفتی کنه

نقش شوهرت اين وسط چيه؟ به جاريت نگفت به تو مربوط نيست؟ برادرشوهرت چي؟ هيچي به زنش نگفت؟

شوهرم که بهش گفت به تو ربطی نداره و ملک پدرمه. ولی همونطور که گفتم خیلی سرزبون داره برادر شوهرمم لام تا کام هیچی نگفت😒

من بچه دارم .اتفاقا با وجود بچه مشکلاتم بیشتر شده خونه مادرشوهر .خواستی چند نمونشونو میگم واست .اینو ...

واقعا چطور مگه چیکار میکردن؟

عزیزم همون موقع که گفت نمیخوام شما بیاین و اینا باید جوابشو میدادی و میگفتی فلانی جون من اینجا تو غر ...

جوابشو دادم ولی حق باشماست.

باید دهنشو آسفالت میکردم که دیگه نظر نده.

جوابشو دادم ولی حق باشماست.  باید دهنشو آسفالت میکردم که دیگه نظر نده.

کار خوبی کرده جاریت،باید دعاشم بکنی،دوتا خواهر با بچه هاشون تو یه ساختمون کنار نمیان چه برسه دوتا جاری با مادر شوهر،راحتی که حرفشو میزنی به اعصاب خوردی های بعدیش نمی ارزه،سعی کن همون نزدیکی ها خونه پیدا کنین