2777
2789
عنوان

پاشین بیاین ظرف تخمه هاتونم بیارین =]

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست
هروقت اسم کاربریت رو میبینم یاد دوست دوران دبیرستان میفتم  

چرا ترک بود 🤔🤔

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

من دلم میخواد دوباره درس بخونم😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت نمیدونم فقط میمونم تو کار خدا ک یکی ناخواسته باردار میشه یکی باید انقدر تلاش کنه ک دیگه از ذوقش ...

حتما یه حکمتی تو جفتش هست 👌🏻

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
اسمش فاطمه فامیلش هم ترک بود.  ولی اصلیتش کرمانشاهی

عه چه جالب 😅😅

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حسرت این ک‌چرا رشته ی مورد علاقمو نرفتم

هنوزم میتونی بری سمتش

همیشه وقت هست🤗

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ان شالله به زودی زود درست میشه کارات😍❤

ممنونم عزیزم😘😊

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
من حسرتم اينه برم ارايشگاه موهامو كوتاه كنم رنگ كنم مسافرت برم شمال تا حالا نرفتم يه گوشي خوب داشته ...

ان شالله به همشون میرسی😁😍

من دلم میخواد دوباره درس بخونم😊

😂واای من برعکس خداروشکر میکنم که از شر درس خوندن خلاص شدم😑

آینده حسرت خوردن نداره که🤗میتونی یه تنه بسازیش

انقدررر درگیر گذشته ام که حتی یه ثانیه نمیتونم به آیندم توجه کنم

حس میکنم تو آینده هم قراره تاوان اشتباهات گذشته م رو پس بدم از الان میدونم که خرابه

.Sit with winners, the conversation is different

ماچ ب کلت 😘😘

انقدررر درگیر گذشته ام که حتی یه ثانیه نمیتونم به آیندم توجه کنم حس میکنم تو آینده هم قراره تاوان ا ...

غمت نباشه

هیشکی از اینده خبر نداره

از همین الان انرژی منفی به خودت تزریق نکن😉قطعا اونی که فکر میکنی نمیشه

هروقت اسم کاربریت رو میبینم یاد دوست دوران دبیرستان میفتم 

مسئله اینه خاطره خوب داری ازش یا بد؟😂