2777
2789
عنوان

لباسای من برای کهنه ی بچه ی خواهر شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست
عزیزم بسته ای چقدره .هم کهنه.هم اون‌پلاستیک

قیمت جداشو نمیدونم عزیزم من پلاستیکشو کهنشو با محافظ بچه رو یکسره تو سیسمونیش گرفتم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اونا با من قطع رابطه ن کلی حرف ناجور بهم زدن الان چجوری لباسامو میدادم برای کهنه ی بچش

گلم شما با اونا قطع رابطه ای با شوهرت که نیستی. من درک می کنم چقدر دلت از اونا گرفته. ولی تا موقعی که با شوهرت زندگی می کنی اون رو از خانواده اش جدا ببین. این خواسته شوهرت بوده. اونو باید راضی نگه داری. با اخلاق خوب اونو به خودت نزدیک می کنی ولی با لجبازی فاصله میندازی. 

شت🤦‍♀️ ب خاهر شوهرت بگو تو ک میخای صرفه جویی کنی و از پوشک بچت میزنی بیخود کردی بچه اوردی  ا ...

اصلا هم هیچ مریضی نمیگیره چون هرپارچه ای نمی بندیم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
وقتی میگن آدم باید شرایط بچه داری داشته باشه برا همیناس دیگه..ی پوشک نتونه بخره وای به بقیه هزینه ها ...

اینجوری تابخایم به شرایط بچه داری برسیم باید اون موقع 40 ساله میشیم ودیگه بچه دار نمیشه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اصلا هم هیچ مریضی نمیگیره چون هرپارچه ای نمی بندیم

شما نمیبندی 

خاهرشوهر اسی لباس کهنه دیگرانو میبنده!

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
گلم شما با اونا قطع رابطه ای با شوهرت که نیستی. من درک می کنم چقدر دلت از اونا گرفته. ولی تا موقعی ک ...

آخه مشکل اینه بخاطر ظلمای که شوهرم درحقم کرده اونم دوست ندارم 

فقط دارم زندگیه سوری میکنم چون خونه بابامم از اینجا بهتر نیست فقط شوهرم نمیدونه که دیگه علاقه ای بهش ندارم مثلا میگه اگه دوسم نداری چرا برام غذا درست میکنی و فلان 😐نمیدونه مجبورم خب

حوصله ی دعوا و بحث ندارم واسه همین همه کارام رو برنامه س

اصلا از بودن باهاش خوشحال نیستم اصلا درگیر راضی نگه. داشتنش نیستم چون دلم قد یه دنیا ازش پره

آره عزیزم بدبختیه من یکی دوتا نیست 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
آخه مشکل اینه بخاطر ظلمای که شوهرم درحقم کرده اونم دوست ندارم  فقط دارم زندگیه سوری میکنم چون ...

خیلی خوبه که میدونی کجای زندگی هستی و با خودت اینقدر رو راستی. به نظرم حالا که مجبوری این زندگی رو تحمل کنی پس واسه خودت کمتر سختش کن. اینطوری واسه خودت بهتره.