2777
2789
عنوان

لباسای من برای کهنه ی بچه ی خواهر شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 92 پست

کهنه بهذاشتی داروخانه ها میفروشن اونم نمیصرفه پارچه های مخصوص کهنه پارچه فروشیا میفروشن 

خداروشکر بچه من تو دوره پوشک ۱۸تومنی از پوشک گرفته شد واقعا خدا کمک کنه به جوونا 😔

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اره من وقتی پوشک گرونه از کجا بخریم وقتی پولشو نداریم

وقتی میگن آدم باید شرایط بچه داری داشته باشه برا همیناس دیگه..ی پوشک نتونه بخره وای به بقیه هزینه هاش..

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا لباس کهنه میماله اونجای بچه هاش شاید کصافت و عفونت روش باشه خوب کاری کردی ندادی افرین نیازمند ...

ایشون ندن پارچه کهنه از جا دیگه میاره😕

من نمیدونم انقد وضعشون بده بچه اوردنش چی بود!

اون بچه فردا کلی عفونت میگیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گلم مشکل رو ادامه دار می کنی. یه موضوع رو تموم کن. جایی با هم بحث کنید، پرونده اش رو ببند. حالا اشتباه از طرف هر کی می خواسته باشه. شوهرت و خواهرش ازت لباسای کهنه ات رو خواستن. چون دادنش واست ضرری نداشت باید می دادی. بهتر بود قبل از تصمیم گیری هم تاپیک می زدی نظر می پرسیدی. حالا دیگه کاریه که شده. یه دلخوری دیگه بین شما و شوهرت به وجود اومد. حالا سعی کن از دل شوهرت در بیاری. کسی حق رو به آدم عصبانی نمیده. سیاست بیشتری به خرج بده که آدم ها بتونن درکت کنن. 

ما دیده بودیم بچه رو مای بیبی نمیبندن و کهنه میبندن ولی اونم پارچه مخصوص داره..شاید لباست زبر باشه چ ...

اخه پارچه های منم بدرد اون نمیخورد گفتم به شوهرم ولی گیرداده بود بده ببرم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
خب چرا شوهرت باید آمار لباسایی که استفاده نمیکنی و داشته باشه?

اونروز بهش گفتم اینو بنظرت نپوشم دیگه 

این شد که شروع کرد به پیشنهاد

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
گلم مشکل رو ادامه دار می کنی. یه موضوع رو تموم کن. جایی با هم بحث کنید، پرونده اش رو ببند. حالا اشتب ...

اخه اونا با من قطع رابطه ن کلی حرف ناجور بهم زدن الان چجوری لباسامو میدادم برای کهنه ی بچش

منم برای بچم کهنه گرفتم اما پارچه بهداشتی با محافظ بچه ک بعد دو ماهگی استفاده میکنم اینا تو اطرافیانم دیدم بچه رو با پارچه بهداشتی کهنه کنن ندیدم با لباس کهنش کنن واقعا

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
اونروز بهش گفتم اینو بنظرت نپوشم دیگه  این شد که شروع کرد به پیشنهاد

دیگه تجربه بشه برات هیچ چی به شوهرت نگو.

من لباس میخرم بعدش شوهرم تو تنم می بینه.

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
فقط بیچاره اون بچه که سر لباس کهنه ای که میخوان براش مصرف کنن، این حرف و حدیث ها بشه، چقدر دلم براش ...

ولش کن بابا نسلشون کصافته

ملت ازشون وحشت دارن از بس جادوگری و عوضی بازی درآوردن همه میگن هرکی با فلانیا درافتاد ورافتاد

از بس میترسن ازشون خیلی خونه خراب کنن

بعدشم بچه بزرگ شده دیگه یکساله شه نوزاد نیست

دیگه تجربه بشه برات هیچ چی به شوهرت نگو. من لباس میخرم بعدش شوهرم تو تنم می بینه.

آره واقعا 

بخدا همه مردا رد دادن...اخ کاش این شوهرت دم دستم بود میزدم فکش خورد میشد

آره ازش بدم اومد خودمم دلم میخاد تیکه تیکش کنم