2789
عنوان

کمک،کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 72 پست
بستگی به بدن داره عزیزم ما چندنفر بودیم عمل کردیم  یکی بود خیلی نرمال انگار نه انگار عمل کرده ...

پسرخالم عمل کرده بود همش خالم باید گازش رو براش عوض میکرد میگفت بوی لجن میده.خخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه تحملی داره خیلی لامصب درد داره 😫😫😫 چطوری خالی میکنه خیلی چندشه🤢🤢

خودش حالی میشه دیگ😟

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
خب پ سریع اینکارو بکن ک کلا تخلیه بشه.

ینی این کارو بکنه نیاز ب عمل نیست؟؟؟

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
پسرخالم عمل کرده بود همش خالم باید گازش رو براش عوض میکرد میگفت بوی لجن میده.خخخ

نه من بو نمیداد ولی خیلی چندش بود مخصوصا اگه زیاد میموند گاز استریله

من تند تند با سرم میشستم هر ۳ساعت یه بار 

ولی بیچاره مامانم اول تا اخر پیشم بود حتی شب ها هم بیدار میشد تا تعویض کنه 

عزیزم این کیستش باز شده هی خودش خالی میشه😟

دعا کن زودتر باز بشه از درد مردم.شانس منم چند روز دیگه پریود میشم

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
نه من بو نمیداد ولی خیلی چندش بود مخصوصا اگه زیاد میموند گاز استریله من تند تند با سرم میشستم هر ۳س ...

اول تخلیه میکنن بعد عمل؟

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
دعا کن زودتر باز بشه از درد مردم.شانس منم چند روز دیگه پریود میشم

بالاتر اون خانوم راه حل داده اونو امتحان کن یا الو خشک بزار داخل اب داغ تا نرم شه له کن بزن ب جاش بزار بمونه برادر شوهرم اینکارو کرد باز شد

اول تخلیه میکنن بعد عمل؟

یا اکتیول بزن

نه دیگه توهمون عمله تخلیه میکنن بافت عفونت زده رو هم خارج میکنن  قسمت دنبالچه خالی میمونه که ب ...

اها

بالاتر اون خانوم راه حل داده اونو امتحان کن یا الو خشک بزار داخل اب داغ تا نرم شه له کن بزن ب جاش بز ...

من با پیاز انجام دادم خیلی خوب بود.حس خوبی بهم داد وقتی موفق شدم.شانس خونه مادر زنش سر باز کرده بود.ب زنش میگفتم براش انجام بده میگفت تو واردتری.اومد خونمون و همینجور چرک و خون در میومد

نه دیگه توهمون عمله تخلیه میکنن بافت عفونت زده رو هم خارج میکنن  قسمت دنبالچه خالی میمونه که ب ...

اخه من دو روز بستری بودم ی باره دکتر با یه تیغ و یه امپول امد گفت میخوام تخلیه کنم دراز بکش خیلی ترسیدم اخه فک میکردم میبرن اتاق عمل یا بیهوش میکنن یکم نگاش کرد گفت هنوز سرش باز نشده