2789
عنوان

کمک،کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 72 پست
عزیزم منم دخترم ۱۷هستم.من تامین اجتماعی دارم هزینش زیاد نمیشه ولی عملم نمیکنن میگن وقتش نیس ولی از د ...

میدونم عزیزم خیلی درد داره منم ۱۷سالم بود عمل کردم 

درد فوق العاده زیادی داره جوری که نمیتونی از جات بلند شی یا جابه جا بشی 

یکم تحمل کن مسکن و انتی بیوتیک بخور تا سرش باز بشه

بکو چجوری برا داداشم باز شده😕

ببین اول ک رو اون قسمت کمی زردچوبه بریز .بعدم یکم عسل بمال.بعد یه ورق پیاز بردار بالای گاز یا فندک بگیر ک حالت آبکی بشه داغ باشه اما ن جوری ک بدبخت بسوزه ها.سریع بذار رو کیست.همین جور نگهدار تا پیازه یخ کنه.بعدی رو داغ کن همینجور ادامه بده.کار یه روزم نیستا .کمه کمش۴روز زمان میبره اگ مرتب انجام بدی.بعد چنان سر باز کنه ک خسته بشی از تمیز کردنش.یکی باید باشه مرتب اینکارو برات بکنه.اما خیلی جواب میده.من ب همین روش کیست مویی داداشمو سر باز کردم براش.سربازم بود طفلک اذیت میشد .اما وقتی کیست باز شد خیلی راضی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونو عمل کردن نمیتونست بشینه بهت گفته باز شد بیا؟؟؟

ارع گفت هر موقع ترشح داشت بیا اما هیچی ازش بیرون نمیاد فقط درد دارع

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
چقد میشه هزینش با دفتر چه؟؟؟

نمیدونم عزیزم من هنوز عمل نکردم ولی خیلی زیاد نمیشه در حد۴۰۰یا ۵۰۰

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
میدونم عزیزم خیلی درد داره منم ۱۷سالم بود عمل کردم  درد فوق العاده زیادی داره جوری که نمیتونی ...

انتی بیوتیک برا اینه که سرش باز شه؟شما تخلیه کردی یا عمل؟

مطمئن باش یه هفته دیگه یا کمتر سر باز میکنه  منم یه هفته درد داشتم بعد یه هفته متوجه چرک و خون ...

اخه من از عمل میترسم ،میگن بعدش خیلی زجر میکشی

همین روش منو انجام بده خوب میشه.آخه اون خودش ک نمیتونه.اذیته.باید یکی باشه ک مرتب انجام بده

چروشی میشه بگی؟؟؟

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

ن دوسه روزه اوله الان برادر شوهرم قشنگ میره کیچرخه فقط بهش گفته بودن تو روز دو سه بار تو بتادین بشین و باید هی ضد عفونی کنی

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

بستگی به بدن داره عزیزم ما چندنفر بودیم عمل کردیم 

یکی بود خیلی نرمال انگار نه انگار عمل کرده

دروغ چرا من خیلی درد داشتم 

مسکن میزدن اصلا نمیفهمیدم همه اش بیهوش بودم

بهوشم می اومدم گریه اونم به خاطر اینکه رو عمل و به پشت میخوابونن

برای من عملم باز بود بخیه نخورده بود

البته دردش فقط دو روز اوله

ببین اول ک رو اون قسمت کمی زردچوبه بریز .بعدم یکم عسل بمال.بعد یه ورق پیاز بردار بالای گاز یا فندک ب ...

عزیزم این کیستش باز شده هی خودش خالی میشه😟