2789
عنوان

کمک،کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 72 پست
آره چون واقعا تنهایی نمیشه انجامش داد.بد جاس و نیاز ب کمک داری

اخه من ک نمیتونم😥بد جاییه روش نمیشه ک😐

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
اخه من دو روز بستری بودم ی باره دکتر با یه تیغ و یه امپول امد گفت میخوام تخلیه کنم دراز بکش خیلی ترس ...

اره  برای منم سرش باز بود خیلی درد داشتم دکتره گفت اگه میخوای دردت کم بشه شب راحت بخوابی میخوای خالی کنم من ترسیدم گفتم نه تحمل میکنم تا وقت عملم

عمل کلا بی هوش میکنن ۱ساعت عملشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره  برای منم سرش باز بود خیلی درد داشتم دکتره گفت اگه میخوای دردت کم بشه شب راحت بخوابی میخوای ...

فک کنم دکتر برا من فقط میخواد تخلیه کنه اخه گفت عمل سرپایی هست ربع ساعت طول میکشه بعدشم برو خونه

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
فک کنم دکتر برا من فقط میخواد تخلیه کنه اخه گفت عمل سرپایی هست ربع ساعت طول میکشه بعدشم برو خونه

اها نه من یه شب موندم تازه گفت اگه عفونت میزد به استخوانت باید حالا حالا ها میموندی

اها نه من یه شب موندم تازه گفت اگه عفونت میزد به استخوانت باید حالا حالا ها میموندی

شما کدوم شهرید؟

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....

عزم پماد موپیروسین و ترتینوئین رو دکتر به من داد روزی 4 بار. اولی روزی 2 بار دومی رو زوم خودش 2 هفته ای خوب شد . فقط حتما رو این بالشتکا بشین

عزم پماد موپیروسین و ترتینوئین رو دکتر به من داد روزی 4 بار. اولی روزی 2 بار دومی رو زوم خودش 2 هفته ...

یعنی عمل نکردید؟

واسه من خود بخود ترکید...

دیگه دکتر نرفتید برا عمل یا دوبارع برنگشت؟

قبلش فک کردم کمرم درد میکرد..رفتم دکتر بم قرص داد گف بخور..بعد چن روز همین جور که دراز کشیده بودم یهو تخلیه شد

نه تا الان برنگشت..شکر خدا

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹