میخوای به 4 برسونی؟ بعد نمیدونم سخت نمیشه زایمان اش؟
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من تا ۶ماهگی کلا ۱۵کیلو کم کردم چون ویار شدید داشتم
من تا دوماهگی ویار نداشتم از اون ب بعد تا ۴ماهگی خیلی شدید بود کل غذای روزانم ب ی بشقاب کوچیکم نمیرسید تازه اگ پس نمیدادمش بعدش تا ۵ ماه یه روز در میون ویارم میومد از ۵ تا الان ک نزدیکای ۶ هستم هم خداروشکر تازه خوب شدم از هفته ۱۳تا۱۹ ،دوکیلو اضافه کردم الان نمیدونم این اضافه وزن ب نی نی هم چیزی رسیده یا ن چون درکل مشکل اضافه وزن نداشتم از قبل🤔
زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفناک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
مادر بزرگ من هر چی زاییده پنج کیلویی...همش طبیعی...
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...