2777
2789
عنوان

جنین تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 22 پست
مال من ۳/۴۱۰بود 😍هزارماشالا۔۔تاچهارماه هیچی نمیخوردم ویار وحشتناک داشتم هرروز سرم میزدم ۔بعداون خیل ...

وزن چقدر اضاف کرده بودید تا اول ۶ماه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
مال من ۳/۴۱۰بود 😍هزارماشالا۔۔تاچهارماه هیچی نمیخوردم ویار وحشتناک داشتم هرروز سرم میزدم ۔بعداون خیل ...

خداحفظش کنه عزیزم ایشالا سلامت باشید

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن چقدر اضاف کرده بودید تا اول ۶ماه

من اوایل بارداری بشدت وزن کردم طوریکه اولش دکترم گفت طبیعیه بخاطر ویار ولی بعدش میترسید 😂😂😂شش سال میگذره دقیق یادم نیست ولی خیلی اضافه نکردم بعد زایمانم سریع به همون حالت برگشتم خداروشکر نه شکم دارم نه اضافه وزن ۔🙏

من تا دوماهگی ویار نداشتم از اون ب بعد تا ۴ماهگی خیلی شدید بود کل غذای روزانم ب ی بشقاب کوچیکم نمیرس ...

من تا الان ک ۱۸هغته تم اصلا وزن اضافه نکردم سونو انومالی چند هفته رفتی چند بود وزن نی نی

من تا الان ک ۱۸هغته تم اصلا وزن اضافه نکردم سونو انومالی چند هفته رفتی چند بود وزن نی نی

سونو انومالی رو تازه شنبه میخوام برم نوبت زدتر نداشتن وگرنه امروز باید میرفتم

چند هفته این الان

۲۰هفته عزیزم