2821
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

271 بازدید | 32 پست

سلام دوستای عزیزم 

روزتون بخیر 

خانوم گلای نازنین روز سوم تیر اول ذیقعده هست که شروع چله کلیمیه س (میتونید توو اینترنت درباره ش سرچ کنید ) اول ذیقعده تا عید قربان البته چون امسال ذیقعده ۲۹ روز هست تا روز بعد عید قربان هم ب حساب میاد ....میخام یه ختم حدیث کسا دسته جمعی راه بندازم هر کسی با هر حاجتی و نیتی میخاد اعلام کنه حاجت اولیه مون انشاالله که فرج آقا امام زمان باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ان شالله هستم😊

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

بله عزیزم که مصادف میشه با روز اول ذیقعده 

من شرکت میکنم فقد ازروزش باید شروع کنیم یاشب؟؟اینکه هرکی براخودش میخونه یاباید کسایی ک ت این تاپیکن واسه هم بخونن؟؟

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
من شرکت میکنم فقد ازروزش باید شروع کنیم یاشب؟؟اینکه هرکی براخودش میخونه یاباید کسایی ک ت این تاپیکن ...

از روزش باید شروع کنیم عزیزم که سوم تیر میشه هر کسی توو این تاپیک هست هم برای حاجت شخصی ش بخونه و یه نظر هم به حاجت بقیه دوستان داشته باشه چون ختم دسته جمعی من انشاالله چند روز دیگه لیست رو مینویسم انشالله که همگی حاجت روا بشیم عزیزم 

از روزش باید شروع کنیم عزیزم که سوم تیر میشه هر کسی توو این تاپیک هست هم برای حاجت شخصی ش بخونه و یه ...

مرسی گلم بعد گذاشی لایکم کن بیزحمت

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
میشه ب چنتا نیت برداشت یا یکی؟؟دعای توسل هم میشه باهاش خوند؟؟

بله عزیزم چرا نمیشه من خودم چند تا حاجت با هم گرفتم 

شما هر دعایی که دوست داری میتونی همراهش بخونی خیلیا سوره حشر ؛یاسین،زیارت عاشورا هم میخونن ...اینجا توو این تاپیک میخایم دسته جمعی برای حاجت خودمون و حاجات دوستای گل دیگه مون توو این تاپیک بخونیم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز