2821
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
بله عزیزم چرا نمیشه من خودم چند تا حاجت با هم گرفتم  شما هر دعایی که دوست داری میتونی همراهش ب ...

انشالله ب همه حاجتات برسی...مرسی بابت تاپیکت واقعن نیاز داشتم ختم دست جمعی...گلم چندوقت بعد نذرت ب خاستت رسیدی؟؟

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله ب همه حاجتات برسی...مرسی بابت تاپیکت واقعن نیاز داشتم ختم دست جمعی...گلم چندوقت بعد نذرت ب خ ...

انشاالله همچنین شما عزیزم ... من سال ۹۴ بود شب عرفه به یک خواسته غیر ممکنم رسیدم که هنوز چله تموم نشده بود انشاالله که برای همه دوستان همینطور بشه امسال و همچنین شما 😍

انشاالله همچنین شما عزیزم ... من سال ۹۴ بود شب عرفه به یک خواسته غیر ممکنم رسیدم که هنوز چله تموم نش ...

قوربونت برم واسه دعا قشنگت مهربون...انشالله همه حاجت مندا ب خاستهاشون برسن وهمه مریضا لباس عافیت ب تن کنن❤

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

منم میخونم 

به لیست اضافه کنید منو 

محدثه ام

به منم اطلاع رسانی کنید توروخدا 

چون میترسم یادم بره

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
حتما عزیزم یه شب قبل چله به شما اطلاع میدم 

ممنونم لطف میکنید

ایشالله حاجت روایی شما و همه دوستان

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم