توالتی بخر که هم از پایین سیفون داشته باشه هم از بالای کاسه
و گرنه مدفوع توش چرخ چرخ عباسی میکنه 😁
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال ما ارمیتاژ هست. به نظرم مهم ترین فاکتور اینه که با عرض پوزش مدفوع رو خوب بکشه پایین. سایز لوله ای که برای فاضلاب نصب میکنید بیش از همه مهمه. متاسفانه تووی ایران خیلی از توالت فرنگی ها بزرگترین نقطه ضعفشون همین گیر کردنشونه
منظورت از ایناست که دقیقا قسمت خروجی هم سیفون داره؟ حس میکنم تمیز کردنش سخت تر؟؟!!
یه سوراخ برای فشار آب از روبروی فاضلاب پایین داره
که مستقیم میزنه پی پی رو میبره به درک
یه آبریز هم از بالای کاسه داره که دور کاسه رو تمیز میکنه
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
اره دیدم فقط نمیدونی چه مارکی خوبه؟؟ کلافه شدم هر فروشنده یه چیز میگه
برو بببین توی مغازه و راستش بهتره روش بشینی