2777
2789
عنوان

توالت فرنگی😓🤔😖😫

| مشاهده متن کامل بحث + 36639 بازدید | 28 پست
واای دقیقا توالت قبلمون همون مشکل رو داشت ۱۰بار باید سیفون میزدی شما چند سال آرمیتاژ داری؟ مدلش چ ...

۴ ساله. ولی به نظرم میتونست بهتر از اینا هم باشه. گرچه راضیم. مدلش رو نمیدونم. وای اصلا نمیدونم چرا  تو ایران اینقدر این مشکل رو دارن. سایز گلوگاه و سیفون رو خیلی تحقیق کن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
۸خوبه؟ آخه اکثرا ۸ هستند هرچی خروجیش بزرگتر، قدرت سیفون و شوتینگش کمتر آخه

والا من مامانم اینا برای ساختمونش خیلی تحقیق کردن. از مال ما بهتره ولی فکر کنم خارجیه...فقط یادمه مامانم در مورد سایز خروجیش تاکید داشت. گرچه سیفون هم خیلی مهمه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بببین توی مغازه و راستش بهتره روش بشینی 

شاید بالای ۱۵تا فروشگاه رفتم

ولی هرکی یه چیزی میگه خوبه

اخه لعاب و سیفون خوب رو نمیشه با نشستن فهمید

بعد یه مدت، لعابش نره

یا سیفون خراب نشه

یا...

Eft
۴ ساله. ولی به نظرم میتونست بهتر از اینا هم باشه. گرچه راضیم. مدلش رو نمیدونم. وای اصلا نمیدونم چرا ...

میگن خروجی ۸ خوبه

هرکی هم هر مارکی رو داره، تعریف میکنه

صادقانه جواب نمیدند

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی🙏🏾😊

Eft
والا من مامانم اینا برای ساختمونش خیلی تحقیق کردن. از مال ما بهتره ولی فکر کنم خارجیه...فقط یادمه ما ...

شما مروارید دارید؟

ببخشید، اون یکی از چه نظر بهتر؟

خروجی چند خوبه؟

یعنی سیفون چجوری باشه؟

شوتینگ دار و دو زمانه؟

Eft

سلام. من ماه پیش برای مادرم توالت فرنگی مارکومروارید گرفتم. اصلا خوب نیست. هم وقتی میخواد بلند بشه روی توالت فرنگی به رونهای پاهاش میچسبه و به سختی جدا میشه و هم خیلی ته توالت کثیف میشه و هر هفته باید وایتکس توش بریزیم در حالی که توالت فرنگی قدیمی که داشتیم اصلا این مشکل رو نداشت. به حدی مادرم ناراحته که میخوایم توالت رو عوض کنیم.