2777
2789
عنوان

خدا هست؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 25 پست
چقدر دردت عین منه،بخدا منم عین خودتم ،عین خودت...دا م ذره ذره اب میشم،تک تک حرفاتونو انگار من نوشتم، ...

بخدا یه وقتایی میگم ببین تو که صدامو نمیشنوی

شاید باشی ولی برا من نیستی

درد منو نذار دشمنمم بکشه حتی... 

تو همین تاپیک ولی چندین نفر همین حرف تورو زدن :))

نمیدونم چی بگم واقعا ، کاش یه معجزه شه واسه هممون .. کاش این روزامون خاطره شه ، بگذره فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا یه وقتایی میگم ببین تو که صدامو نمیشنوی شاید باشی ولی برا من نیستی درد منو نذار دشمنمم بکشه ح ...

من دورت بگردم ک مثل من غم داری....میدونم این درد استخون ادمو میسوزونه ،خودم دارم میکشم

من دورت بگردم ک مثل من غم داری....میدونم این درد استخون ادمو میسوزونه ،خودم دارم میکشم

خدانکنه عزیزم... بخدا تک تک تاپیکاتو خوندمُ ضجه زدم ، قشنگ انگار تو خود منی ... جفتمون ناامیدیم ، جفتمون کم آوردیم ، جفتمون چشم به راهیم و منتظر یه معجزه ولی ...

خدانکنه عزیزم... بخدا تک تک تاپیکاتو خوندمُ ضجه زدم ، قشنگ انگار تو خود منی ... جفتمون ناامیدیم ، جف ...

الهی برا زندگیت معجزه بشه،الهی با تموم وجودش عاشق و بی قرارت بشه ،بیاد سمتت مال هم و محرم هم بشید،وخوشبختی نصیب زندگیت بشه... اونروز از ته دلت بخندی و‌شاد باشی

عین همین جملات شما رو دخترهای زیادی گفتن و سالهای بعد متوجه شدن خدا هست یا نیست

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

استارتر ازت خواهش میکنم ی چیزو ب اصرار نخواه..ب اصرار نذرنکن.من تجربش روداشتم

برای اینکه باهمسرم ازدولج کنم کورکورانه براش دعاکردم..گریه کردم...دعام براوده شد

.نگم برات ک چقد هشدار ازرفتارهاش میدیدم وچشمم بسته بود..

بعدازدواج فهمیدم چ غلطی کردم..کاش انقد دعانمیکردم...اشتباه نکن

اگرخواستی تاپیک هامو بخون

الهی برا زندگیت معجزه بشه،الهی با تموم وجودش عاشق و بی قرارت بشه ،بیاد سمتت مال هم و محرم هم بشید،وخ ...

من قربون اون قلب و دل مهربونت بشم آخه رفیق ... همچنین ایشالا برای تو ،، روزی بشه که جفتمون بیایم از حال خوبمون واسه هم بگیم و کیف کنیم :)))

استارتر ازت خواهش میکنم ی چیزو ب اصرار نخواه..ب اصرار نذرنکن.من تجربش روداشتم برای اینکه باهمسرم از ...

خوندم عزیزم .. نمیدونم چی بگم ، ایشالا هرچی برات خیر و صلاحه پیش بیاد و خدا خودش کمکت کنه حال دلت خوب شه ..انگار یه تلنگر بود واسم حرفت ، به فکر فروم برد ،، نمیدونم چی بخوام اصلا دیگه

استارتر الان با خدا سوار یه قایقی نگران هیچی نباش 

بزار خدا پارو بزنه❣❤ اون بلده چطور پارو بزنه که تو طوفان دریا غرق نشی 🌊🛶🚣‍♀️

اون میدونه کدوم مسیر بره که هر چه زودتر به ساحل آرامش و خوشبختی برسی🏝

منم طول کشید تا اینا رو بفهمم اما الان آرومم🌅💖

❤✋ امیدوارم هررر چه سریعتر به ساحل خوشبختی و آرامش برسی

فقط یادت باشه

دل بسپار به تقدیر خدا

خدا 

خدا

خدا....

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی