2777
2789
عنوان

خدا هست؟؟!!

335 بازدید | 25 پست

خدا کیه؟! کجاست؟!

چقد التماسش کنم؟ چقد ضجه بزنم؟ چقد کل پیامبر و اماماشو به جون بچه هاشون قسم بدم 

چقد نذر کنم دعا ثنا و چله بگیرم؟

میگن خدا صلاحتو میخواد

صلاحم اینه ۴ ماه خودخوری کنم و ذره ذره آب شم؟! صلاحم اینه هر ثانیه صداش کنم و کمک بخوام و انگار نه انگار ... ؟!

میگن فراموش میکنی! چرا هر روزی که میگذره حالم بدتر میشه پس؟؟؟ چرا یه تغییر کوچیک نه تو زندگیم نه تو حالم به وجود نمیاد که اقلا یکم امیدوار شم؟ مگه یه آدم چقد صبر و تحمل داره؟

...

کاش همه به عشقشون برسن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منم دقیقا حال تورو داشتم و دقیقا ۴ ماه هم هس کات کردم و تا چن روز پیش هم حرفای تورو میزدم ... یه لحظه حس کردم خودم این متنو نوشتم ...ولی الان دارم به این باور میرسم اگ خدایه چیزیو بهت نمیده میخواد بهترشو بهت بده ...هرچند الان حرفمو قبول نمیکنی چون عاشقی ...اما دوست خوبم مطمئن باش توام مث من خنثی میشی بالاخره

باور کن همه چی درست میشه به وقتش امکان نداره اوضاع همیشه ی شکل بمونه نه خوشی پایداره نه غم شاید فکر کنی دارم شعار میدم ولی من خودم ۵سالع تمام تو شرایط و وضعیتی بودم که حتی دست به خودکشی زدم اما خداروشکر به موقع نجاتم دادن منم فکر میکردم خدایی نیست هرچی داد میزدم نمیشنید هیچی درست نمیشد اما یهو همه چی عوض شد دوباره زندگیم روبه راه شد خداروشکر

نگران نباش باور داشته باش که همه چی درست میشه

الهی امین... میفهممت ... با تمام وجودم  ولی گاهی نرسیدن بهتره منم داغون بودم چندسال پیش ولی ا ...

پس همین.خدا هست اسی جان.خودش بهترینا ب بندش میده..بعد کل امتحان..چون عاشق بنده هاشه.عزیزم.اما چیزی ک تو میخوای حتما ب صلاحت نیس

پس همین.خدا هست اسی جان.خودش بهترینا ب بندش میده..بعد کل امتحان..چون عاشق بنده هاشه.عزیزم.اما چیزی ک ...

دقیقا اونی که من میخواستمش قبلا الان ازدواج کرده و اصلا همسر خوبی نیس زنش خیلی اذیت میشه توی زندگیشون و من خیلی خوشحالم که جای اون نیستم

خدا رو نمیتونم برات توصیف کنم که چقدررر بهمون نزدیک چقدررر هوامونو داره و دوسمون داره همه مشکل دارن ولی مطمئن باش الان توو اغوش گرفتت ولی خودت بی قراری میکنی صبر نمیکنی مثل یه بچه که شیر میخواد ولی باید صبر کنه تا خنک شه مادر گریه رو تحمل میکنه بغلش میکنه ولی بچه فقط شیرو میخواد اونم نمیده که اسیب نبینه ولی وقتی وقتش بشه بهترینشو میده خدا خیلی مهربونه

نمیدونستم چجوری مهربونیشو توصیف کنم واقعا ابتدایی ترین چیزو گفتم که درکش اسون باشه دل بده بهش که واقعا عاشقته