2777
2789
وقتی چیزو رو از خدا میخوای فک کن دیگه اون چیز رو صاحب شدی و جوری باور کن که انگار واقعا به دستش آورد ...

دقیقا منم باورم دارم و همیشه هم کمکم کرده اما شاید واسه شمام پیش اومده باشه که گاهی اوقات خیلی ناامید میشی و فکر میکنی که قرار نیست هیچی اونجوری که میخوای پیش بره من اینجوری میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جذب تو من برعکس عمل میکنه یعنی به یه چیزی وه میخوام اتفاق بیوفته وقتی برعکسشو فکر میکنم اتفاق می افته😀

جدی میگم 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
دقیقا منم باورم دارم و همیشه هم کمکم کرده اما شاید واسه شمام پیش اومده باشه که گاهی اوقات خیلی ناامی ...

عزیزم باورت میشه ۵ ساله دارم واسه یه چیزی دعا میکنم نتیجه دلخواهم رو نگرفتم یه وقتایی هم به نتیجه میرسه هاا ولی فقط به یه مدت کوتاه و با کیفیت کمتر از اونی که مد نظرمه برای خودم هم نیست واسه یکی از اعضای خانوادست ولی به خدا میگم من از رو نمیرم انقدر دعا میکنم به درگاهت که بلاخره همون ایده آل رو رقم بزنی واسمون😔 به نظرم یه وقتایی خدا امتحانمون میکنه تا ببینه چقدر امید داریم به توانمند بودنش 

خدا کنه هیچوقت از توانمندی خدا نا امید و مایوس نشیم چون به جز توان و اراده اون هیچ کمکی نداریم ما آدما

اگه ناامید شیم از درگاه خدا دیگه کارمون تمومه خوشی به دلمون باقی نمیمونه😔 خدا نیاره اون روزو واقعا 

امیدوار باش تو همون لحظه که حس میکنی دعا کردن اصلا فایده نداره 

همون لحظه ده برابر دعا کن ببین خدا چطور عاشقانه جواب امید و عشقت رو میده

عاقبت به خیر و حاجت روا باشی انشالله عزیزم🤩🤩

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ن عزیزم من دراوردی نیس 

آها پس از تو ادعیه و و کتب دینی باید باشه 

آخه گفتی مخصوص خودمه واسه همین این فکرو کردم چون دعاها و ذکر ها که عمومی هستن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم باورت میشه ۵ ساله دارم واسه یه چیزی دعا میکنم نتیجه دلخواهم رو نگرفتم یه وقتایی هم به نتیجه می ...

قربونت برم عزیز دلم اانشالله شماهم نتیجه دلخواهتو بگیری منم دعا میکنم واست💋😙

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4002945/تاپیک-اموزش-قانون-جذبتاپیک-اول-مفهوم-ارتـــعاش?postId=126857300همه برید اینجا کامل توضیح داده

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
قربونت برم عزیز دلم اانشالله شماهم نتیجه دلخواهتو بگیری منم دعا میکنم واست💋😙

ممنوونن😘🌺

الان فقط منم اصلااااا اعتقاد نداریم ما

عزیز جان همون امضات گواهی میده که شما به قانون جذب اشنایی فقط باورش نکردی 

خدا میگه من همه چیزو برای تو افریدم و تورو برای خودم

پس ما باا نچتوکل و جذب هر چیزی در حقیقت داریم از نعمتایی که خدا بهمون داده استفاده میکنیم

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
عزیز جان همون امضات گواهی میده که شما به قانون جذب اشنایی فقط باورش نکردی  خدا میگه من همه چیز ...

خدا و فلسفه ی دعا نفی قانون جذب هست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.