2777
2789
خدا و فلسفه ی دعا نفی قانون جذب هست 

ببین باید با مدرک صحبت کنی 

علمای الان همهههههه چیززز رو به زندگی انسان حراممم کردن 

و اگه خودشون انقدر پیگر حرفاشون مشدن الان نسلی از مسولین بیلیاقت و فساد کشور رو فرا نگرفته بود 

من فقط اول به خذا 

بعد به قران واحادیث

بعد به حاقا اقا بهجت ایمان دارم 

البته در طول اراده الهی

نمونه قانون جذب همین دیدار با امام زمان 

یا طی الارض حاج اقا بهجته 

نمونه قانون جذب یعنی خدا میگه ای بنده کاعنات در طول اراده من به خواسته و باوز تو جواب میدن 

من اینو از حاج حبیب استاد کانال ابولفضل پرسیدم 

ایشون مرد بزرگی هستن 

گفتن مانعی نداره 

وگرنه اینطوری که انسان همش باید بی هدف و بی فکر زندگی کنه 

و نتیجش هم که تو جامعه داری میبینی

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین باید با مدرک صحبت کنی  علمای الان همهههههه چیززز رو به زندگی انسان حراممم کردن  و ا ...

دیدار باامام زمان قانون جذبه گی گفته وا تا خواست خدا نباشه نمیشه  اینا هم برای اینکه  قانون جذب رو توجیه کنن میگن اینا نمونه  هاشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.