2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکرگذاری اصلی ترینشه با پاکسازی هواپونوپونو تمرینا دوس داشتن خودت کتاب معجزه شکر گذاری راندابرن ومحد ...

یه جا خوندم که گفته بود باید واسه انجام تمرینا عضو گروهای خاصی بشی و اونجا بهت آموزش بدن مثلا یکیش این بود که چطوری با آب نمک از طریق چاکراه پیشانی احساسات منفی رو از خودمو خارج کنیم

واسه شغل و درامد خوبم جواب میده?

برای همه چی.من چون خیلی دیگ خودمو زدم ب این درو اون در جورنمیشد  مجبور شدم زنگ بزنم ب این سیده.خداروشکر خیلی جواب گرفتم. ی خانومی ام میگفتن چن سال بود بچه دارنمیشده با ی تجویز این اقا ماه بعدش باردار شده بود شنیدم 20میلیون ب حساب سیده واریزکرده بوده برای تشکر

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
ذکرای من برای مشکلات خودمه.اینجوری نیس ک برای هرکسی ی ذکر اماده بده.با حروف اسم خودم و اون مشکلم برا ...

منظورتون عبارات تاکیدیه؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من.نمونش کسی ک دوس داشتم و این ک چن تاوسیله میخاستم بخرم نمیشد. همشون این مااه جفت وجور شدمن هم قانو ...

همین ذکرای مرسوم یا ذکر های من درآوردی؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی