2777
2789
عنوان

حسرت دیگران

248 بازدید | 31 پست

تاحالا شده حسرت داشته دیگران رو بخورید؟

اگه این کار رو بکنیم یعنی حسادت؟

من اعتماد به نفسم زیر خط یعنی فکر میکنم خیلیییی زشتم 

با اینکه همه قسم و آیه میخورن حتی بعضیا جون عزیزشونو قسم میخورن میگن خیل خوبی ولی همش میگم دروغ میگن

واسه همین هر دختریو میبینم حسرت زیباییشو میخورم میگم از من بهتره

خسته شدم دیگه از خودم با این اخلاقم خسته شدم

بچه ها جایی رو سراغ ندارید ادم زنگ بزنه از دلتنگی هاش بگه؟ یکمی سبک شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله من خیلی حسرت می خورم البته مالی نه و بخاطر همین از خودم متنفرم

منم از خودم متنفرم

فکر کن یه دختر همسن خودت نشسته جلوت تو داری خودتو به خاطر کمبود اعتماد به نفست با اون مقایسه میکنی یا خجالت میکشی با دوستات بری بیرون چون فکر میکنی زشتی

اگر ته دل دوست داشته باشید دیگری او نعمت خوبی را که داره از دست بده و با از دست دادنش تو احساس خوشحالی می کنی این یعنی حسادت ولی اگر از اینکه این شخص این نعمت رو داره خوشحالی و آرزو می کنی که ای کاش تو هم اون نعمت رو داشتی این یعنی قبطه و اتفاقاً اصلاً چیز بدی نیست

هر کسی زیبایی‌های منحصر به فرد خودشو داره 

صد در صد خصلت‌ها و زیبایی هایی داری که بقیه ندارن... 

خودتو دوست داشته باش

به خودت بها بده احترام بزار ... 

لذت روزایی که می‌تونی با خودت حال کنی و داری از دست میدی با حسرتای پوچ ... به خودت بیا دختر

منم از خودم متنفرم فکر کن یه دختر همسن خودت نشسته جلوت تو داری خودتو به خاطر کمبود اعتماد به نفست ب ...

😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

منم حسرت چیزایی که ندارمو میخورم اعتماد زیر صفر من میبینم یکی خوشگله حسودی نیکنما فقط میگم خدایا چی میشد چی کم میشد ازت فقط میخام بگم تنها نیسس

حسین آرام جانم حسین روح روانم❤
عزیزم منم مثل تو بودم فک میکردم زشتم ولی روانشناسان میگن اونایی که خوشگلن اعتماد به نفس کمتری نسبت ب ...

اطرافیان همینو میگن نمیگن خوشگلم یه عدا میگن بانمکم یه عده میگن خیلی خوبم از معمولس بالاترم ولی خودم باور ندارم

اگه بدونی چقدر عذاب میکشم

دوستام توی گروه هی عکس میفرستن ولی من نه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز