2777
2789
عنوان

حسرت دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
اگر ته دل دوست داشته باشید دیگری او نعمت خوبی را که داره از دست بده و با از دست دادنش تو احساس خوشحا ...

من نمیگم نداشته باشه دعا میکنم منم داشته باشم که ازش کم نیارم حس کمبود کنم 

از بچگیم دوست نداشتم از بقیه کمتر باشم دوست داشتم یا همسطح باشم یا بالاتر که این ازارم میداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کسی زیبایی‌های منحصر به فرد خودشو داره  صد در صد خصلت‌ها و زیبایی هایی داری که بقیه ندارن.. ...

دوست دارم یکی بیاد بشین جلوم از خوبیام بگه انقدر یگه تا باورم شه ولی هیچکس نیست

همیشه سنگ صبور بقیم ولی هیچکس سنگ صبور خودم نیست😔

اطرافیان همینو میگن نمیگن خوشگلم یه عدا میگن بانمکم یه عده میگن خیلی خوبم از معمولس بالاترم ولی خودم ...

کتاب های روانشناسی بخون عزیزم یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی من اوایل اینه رو نگا میکردم یه ساعت گریه میکردم الان قیافمو دوست دارم 

منم حسرت چیزایی که ندارمو میخورم اعتماد زیر صفر من میبینم یکی خوشگله حسودی نیکنما فقط میگم خدایا چی ...

چرا بعضیا مثل اعتماد به نفس ندارن؟

من تورو ندیدم ولی شاید واقعا زیبایی ولی خودتو باور نداری 

کاشکی امثال ماها یکیو داشتیم هرروزززز میشست جلومون هی از زیبایی هامون میگفت

دوست دارم یکی بیاد بشین جلوم از خوبیام بگه انقدر یگه تا باورم شه ولی هیچکس نیست همیشه سنگ صبور بقیم ...

عکس بده نظربديم

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
دوست دارم یکی بیاد بشین جلوم از خوبیام بگه انقدر یگه تا باورم شه ولی هیچکس نیست همیشه سنگ صبور بقیم ...

کی بهتر از خودت؟؟؟؟ 

یکی از کاربردای آینه همینه بشین جلوش قشنگیاتو خوب ببین و بشمار 

کی بهتر از خودت؟؟؟؟  یکی از کاربردای آینه همینه بشین جلوش قشنگیاتو خوب ببین و بشمار

نمیتونم اخه زیبایی در خودم نمیبینم ولی شاید باورت نشه قیافه اول صبح خودمو از همه زمان ها بیشتر دوست دارم😑

من نمیگم نداشته باشه دعا میکنم منم داشته باشم که ازش کم نیارم حس کمبود کنم  از بچگیم دوست نداش ...

منم دوران بلوغم خیلی جوش میزدم و دقیقاً همین حس تو رو به خودم داشتم و حس می کردم که خیلی زشتم اصلاً با کسی معاشرت نمیکردم ببین بشین با خودت فکر کن و مواردی که توی ظاهر خودت حس می کنی زشت است روی کاغذ بنویس  اگر مواردی است که قابل تغییره مثل جوش صورت که میشه با دکتر رفتن و کرم زدن و مراقبت پوستی اون رو حذف کرد یا موارد اینجوری هست سعی کن راه حلش رو پیدا کنی و اون رو تصحیح کنی ولی اگر موردی هست که قابل تغییر نیست مثل اندازه قد یا فرم بینی یا فرم چشم یا رنگ پوست و غیره سعی کنید آنها را بپذیری

یه مسئله خیلی خیلی توی اعتماد بنفس تاثیر داره اینه که سعی کن تمام ویژگی‌های مثبت خودت رو روی کاغذ بیاری 

و  اگر خودت چیزی به ذهنت  نمی رسه از اطرافیانت سوال کن و آنها را روی کاغذ بیار این باعث میشه که نسبت به خودت حس بهتری پیدا کنی

اینا تجربه شده که دارم بهت میگم

منم دوران بلوغم خیلی جوش میزدم و دقیقاً همین حس تو رو به خودم داشتم و حس می کردم که خیلی زشتم اصلاً ...

ببین مثلا تمام اجزای صورتم خوبنا

ولی نمیدونم چرا چهرمو دوست ندارم😑

هرچی دنبال روانشناس خوب گشتم پیدا نکردم