2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا دست دوم ارزون تر هست ولی نه انقدر، حتما وزنش کمتره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
لذتشو ببر بابا هیچی طلای نو نمیشه من اصلا نمیتونم طلایی که دست کسی دیگه بوده رو دستم کنم. اگه فقط ...

منم همینومیگم.. اجرت ش درسته ک ناراحتم میکنه اما مطمعنم ک ازاول رو دست خودم بوده 

یا رب نظر توبر نگردد
ببرین جای دیگه بذارن روترازو اگه درست بود غصه نخور 

آره درستن ،بهمون گرون ندادن که

پول اجرت و اینا شده

چون مال من نوعه،ولی اونایی که تو اون پیج دیدم دست دوئه ولی کاش زودتر میدیدم اونارو میگرفتم

چه فرقی داره الان اینایی که دستمه هم شد دست دو دیگه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
آره،ولی خیلی فرق کرده نزدیک۸ملیون!

تو به گرم طلا کار داشته باش... شاید طلای اون از طلای تو گرمش کمتر باشه کاری به جلوه نداشته باش شاید مال تو توپر تره

کاربر قدیمی ام نمی چرا هی حذف میشه کاربریم 😢 

بعدشم طلای دست دوم اونم النگو به درد انداختن نمیخوره ،فقط به درد پس انداز میخوره ،اکثرا زود میشکنن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

عزیزم طلای دست دوم حتی جرم هم میگیره

وقتی میری النگو بفروشی روی حرارت میگیرن ک وزن واقعی بدست بیاد.

حتی آب هم بخودش جذب کرده.

اصلن پشیمان نباش

مبارکت باشه

حالا عکسش رو بزار ما لذتش رو ببریم

گرم باید در نظر بگیری .شاید اونا کم وزنن

یکم فرق دارن،۴گرم فقط

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عکسشو بزار 

متاسفانه بچه ها توسایت آشنا داریم نمیتونم بزارم شناسایی میشم

کل النگوها چند گرمه ؟

تقریبا۲۶گرم