من النگو گرفتم ۶تا،با پس اندازی که داشتیم حدود۲۶تومن شد،
بعد تو یه پیجی دیدم که تو شهر خودمون هس گذاشته بود اینستا،طلای دست دوم میفروشه،۶تاشو که تقریباشبیه مال من بود رو۱۸تومن میفروشه
خیلی پشیمونم چیکار کنم
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
تو به گرم طلا کار داشته باش... شاید طلای اون از طلای تو گرمش کمتر باشه کاری به جلوه نداشته باش شاید ...
۴گرم فقط فرق دارن،۴و نیم گرم
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بعدشم طلای دست دوم اونم النگو به درد انداختن نمیخوره ،فقط به درد پس انداز میخوره ،اکثرا زود میشکنن
واقعا؟مرسی از دلداریتون واقعا از عذاب وجدان اینکه ۸ملیونو الکی دادم رف درگیرم با خودم
مال تو بیشتره؟؟ خب خانمی همین چهار گرم همون هشت تومنه دیگه با سود و اجرت. دیگه دنبال چی هستی
آره مال من ۴ گرم بیشتره،همین دیگه میگم کاش وزن کمتر دست دو میگرفتم ۴ گرم به چشم نمیاد ولی تو پولش کلی فرق داره