2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اتفاقا پنیک درمان دارویی هم داره ولی بهتره بدون درمان دارویی خوب بشی چون دارودرمانی ممکنه تو رو وابسته کنه، به روانشناس با رویکرد شناختی رفتاری مراجعه کن، جواب میگیری. 

منم میتونم کمکت کنم سوالاتو بپرس

توروخدا بگو چطور بودی من خودم تشخیص دادم ک میتونه این باشه یهو اتیش میگیرم از داحل میاد رو ب بالا تپش قلب شدید احساس خفگی نفس تنگی سر درد سرگیجه 

نمیتونم خودم ب خودم کمک کنم استرس نابودم کرده 

بهترین راهش مراجعه به روانشناسه، رویکرد شناختی رفتاری برای حملات پنیک مناسبه و تعداد جلساتش هم زیاد نیست فقط توجه کن که روانشناست کارش رو بلد باشه.

توروخدا بگو چطور بودی من خودم تشخیص دادم ک میتونه این باشه یهو اتیش میگیرم از داحل میاد رو ب بالا تپ ...

سرگیجه یه چیزی انگار بیخ گلوت میخوای خفه بشی بدنت سر میشه کف دست سوزن سوزن میشه من این طورم شدم بردنم بیمارستان گفتن این هست آرام بخش بهم زدن و یه قرص برا تپش قلب بهم داد من قبلش عصبی شدم یه دفعه رفتم بخوابم سریع دویدم داخل حیاط خونه خو اهر شوهرم هم بودم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سرگیجه یه چیزی انگار بیخ گلوت میخوای خفه بشی بدنت سر میشه کف دست سوزن سوزن میشه من این طورم شدم بردن ...

وای میدونم چی میگیییی احساس میکنم میخوام بمیرم چ دارویی خوردی