2777
2789
بهترین راهش مراجعه به روانشناسه، رویکرد شناختی رفتاری برای حملات پنیک مناسبه و تعداد جلساتش هم زیاد ...

من با حرف اروم نمیشم پنج ماهه زایمان کردم حال خودمو بچمم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم خودم ب خودم کمک کنم استرس نابودم کرده 

بهترین راه اینه که شما مراجعه کنی و از متخصص کمک بخوای ممکنه اصلا حالات شما پنیک یا وحشت زدگی نباشه و این فقط نظر خودتون باشه!!

صحبت کردن اتفاقا میتونه به ما کمک کنه ولی درمورد پنیک درمان اول، دارو درمانیه، بعد از اون تنفس اموزی و کنترل وحشت زدگی.   روانشناس میتونه مهارتهایی رو به شما اموزش بده و به کمک روانپزشک دارو بگیرید.   

صحبت کردن اتفاقا میتونه به ما کمک کنه ولی درمورد پنیک درمان اول، دارو درمانیه، بعد از اون تنفس اموزی ...

من باید حتما برم خیلی حسش میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پنیک توی زنها دوبرابر مرد ها است و معمولا قشر جوون دچارش میشن، اغلب با افسردگی هم همراهه و برخی حالات مثل بالا رفتن گاز کربینک خون میتونه محرک باشه براش.

از نظر زیستی ارثی هم هست.

حملات پنیک حداقل یک ماه باید ادامه داشته باشه تا تشخیص داده بشه و فرد مدام نگرانه دوباره رخ بده و تغییرات در وجود فرد ایجاد میشه و ناسازگار میشه.

پنیک توی زنها دوبرابر مرد ها است و معمولا قشر جوون دچارش میشن، اغلب با افسردگی هم همراهه و برخی حالا ...

یه مدت شاید یکی دوماه مدام داشتم چندهفته بود خوب بودم تا دیشب ک دوباره اومد سراغم