2777
2789
عنوان

ناراحتم پسر دار نمیشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 122 پست
قربانت ممنون چشم لطفا دعا کن تو بارداری دعات مستجاب میشه

حتماً عزیزم 🌸

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر تو همین تاپیکت rozgolbanu رو دوباره بخون از قبل از امپول اقدام داشته کلی هم شیتشوی سرکه دا ...

داشته اما همون اقدام که تایمش میشده ۳۶ ساعت بعد امپول اون اقدامش گرفته

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
سلام عزیزم به سلامتی منم سر پسر دومم یه دونه فولیکول 16سمت چپ داشتم البته چند بار بعد هم اقدام داشتم ...

درسته از قبل امپول اسپرم داشته تو بدنش اما اخرین رابطه ۳۶ ساعت بعد بود تقریبا و تخمکی که ازاد شده با اسپرم تازه که سرعت بالایی داره برخورد کرده 

اگه اون اقدام اخر رو نداشت احتمال دختر بیشتر میشد

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

نه ! معلوم نمیشه کدوم اقدامش گرفته. اسپرم تا ۵-۶ روز هم زنده هست.

اسپرم بیشتر= شانس بیشتر پسر

و تعداد بیشتر اقدام اسپرم بیشتری به رحم تزریق میکنه

واسه همینه مردایی که اسپرمشون کمه اکثرا دختر دار میشن

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
درسته از قبل امپول اسپرم داشته تو بدنش اما اخرین رابطه ۳۶ ساعت بعد بود تقریبا و تخمکی که ازاد شده با ...

اره، اگه اون اقدام اخر رو نداشت احتمال زیاد دختر مید، 

اگه اقدام های قبل از اپن اقدام اخر رو هم نداشت احتمال زیاد دختر میشد

مثل الدوز که برات گذاشتم

نه ! معلوم نمیشه کدوم اقدامش گرفته. اسپرم تا ۵-۶ روز هم زنده هست. اسپرم بیشتر= شانس بیشتر پسر و ...

من تاپیک شما رو خوندم 

ولی با احترام مخالفم 

به قول شما معلوم نمیشه پس نمیشه گفت همه اونابی که از قبل امپول رابطه داشتن پس بخاطر اسپرمهای انباشته شده قبلیه این اشتباه همه اونا بعد امپول هم رابطه داشتن و با اونا تخمک بارور شده 

شما به سرعت حرکت اسپرم و نر و ماده اعتقاد نداری و بیشتر تعداد ملاک 

ولللللی سرعت تحرک حرف اول رو پسرزایی میزنه 

و اینکه واقعا عمر اسپرم ایکس زیاده و حرکت کند اثبات شده اس وقتی از قبل اسپرم باشه درسته اسپرم زیاده اما تعداد ایکس بیشتر و مقاومتر مخصوصا که محیط واژن هم اسیدی باشه اسپرمهای تر از بین میرن و تخمک با ایکس لقاح میکنه

گلم من مهمون دارم باید برم. ایشاللا بهترین ها رقم بخوره برات 🙏🙏🌹

سلامت باشی انشالله همچنین برای شما موفق باشی🌷🌷🌷

اره، اگه اون اقدام اخر رو نداشت احتمال زیاد دختر مید،  اگه اقدام های قبل از اپن اقدام اخر رو ه ...

اینم یادم رفت بگم تمام دکترها ابنایی که تعیین جنسیت پسر با ای یو ای دارن ۳۰ تا ۳۶ ساعت بعد از امپول اچ سی جی میگن برن مطب برای تزریق اسپرم و بعدش هم میگن اقدامی نباشه.

اینارو نمیگم که هی تصمیم خودمو تاکید کنم چون شما تاپیک جامع داری اینار میگم که شاید تو تاپیکتون بدرد بخوره 

حالا منم اگه بارداری رخ داد انشالله میام نتیجه رو میگم 

درسته از قبل امپول اسپرم داشته تو بدنش اما اخرین رابطه ۳۶ ساعت بعد بود تقریبا و تخمکی که ازاد شده با ...

ای کاش، دکتر احمقم اینا رو به من نگفت با اینکه خیلی معروفه و سرش شلوغه به این چیزا اعتقاد نداشت خودم همین فکر رو کرده بودم ولی حالا دیگه دیر شده حتماً یه حکمتی بوده بازم خدا رو شکر 😊

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

عزیز شما سر دخترتون بعد آمپول چند ساعت بعدش اقدام داشتین؟

برای دختر باید فقط یک اقدام  داشت اطلاعات بیشتر تو تاپیکم

عزیز من به خاطر تنبلی نمیتونستم فقط یه اقدام داشته باشم چون با دارو و آمپول باردار شده بودم مجبور بودم به حرف دکتر گوش بدم

عزیز من به خاطر تنبلی نمیتونستم فقط یه اقدام داشته باشم چون با دارو و آمپول باردار شده بودم مجبور بو ...

میفهمم گلم. هر کی شرایط خاص خودش رو داره.

خدا پسراتونه حفظ کنه. با این نی نی توراهیتون میشه ۲ تا یا ۳ تا پسر؟