سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
هروقتی یادش میفتم حالم بد میشه دلم ب حال خودم میسوزه ک از پریود شدنم وحشت کرده بودم ولی مامانم کتکم زد چون دستمال کاغذی گذاشته بودم پودر شده بود ریخته بود رو فرش .میترسیدم ب کسی بگم نوار بهداشتیم نداشتم 😔😔
آره اونم مامانم چون پزشک زنان هستش با زور آمپول قرص و اینا شدم
و گرنه فک نکنم حالا حالا ها شده بودم
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...
فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی موی زائد هم داشتم و ناراحت میشدم وقتی میدیدم زودتر از همه هم سن و سال هام به بلوغ رسیدم😔
چون دوستام تازه تو ۱۳ ۱۴ سالگی موی زائد در میوردن و پریود میشدن و حتی یادمه یکی از دوستام دوم دبیرستان پریود شد😐