2777
2789

نصف لیوان شیر 

نصف لیوان شکر

از نصف لیوان کمتر روغن مایع

۳ ق غ پودر کاکائو

با همزن دستی کامل بزن تا شکر حل شه بعد بریز رو کیکت

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

زیاد درست نمیکنم ولی یه نوع کیک شکلاتی ترکیه ای هست که سسش از مواد خودش تشکیل میشه

میخاستم از این امضا باحالای طولانی با کلی شکلک عجق وجق بزارم از اونا که ادم درگیرش میشه تا اخرش بخونه عاماااا مشکل اینجاست بلد نیستم چیزای باحال از خودم درارم همینکه خودم باحالم بسمه  کاربر جدید نیستم. عاشقتونم❤ میشه واسه رسیدن به آرزو هام دعام کنید.  وقتی تو امضاتون صلوات میبینم میفرستم منتها حالشو ندارم بگم که فرستادم🌼🌼🌼🌼

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم،الان ساعت ۱۰۴۰دقیقه ۱۸ شهریوره دلم گرفتههههه همه چی خیلی گرون شدههه خدایا زودتر نوبت وامم بشه تا یسری چیزا برا جهیزیم بگیرم خداشکرت ک بازم بهم نگاه میکنی مثل همیشه❤️

من هیچ وقت نفهمیدم چجوری در لحظه ک بازش میکنی اون سسش میریزه بیرون تزریق میکنن یا نمیپزه بگید لطفا ...

من اولین بارمه درست میکنم

باید کیک رو با چنگال سوراخ سوراخ کنی بعد سس میریزی روش

مرسی💚💚 همیشه تعجب میکردم ازین واقعه خارق العاده😁

داخلش شکلات تخته‌ای میندازن اب میشه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی