2777
2789

جراحی چرا؟ روش های درمان دیگه رو امتحان کردید؟ عمل به جز ریسک بیهوشی و هزینه زیاد ممکن نتیجه بخش هم نباشه الان خیلی روش های درمان غیرجراحی وجود دارن که تا ۹۰ درصد هم مشکل برطرف میشه
اگر تهرانی پیشنهاد میکنم حتما یه سر بهکلینیک سینوهه بزنید خیلی عالیه خودشون پزشک ارتوپد هم دارن 

از جدید ترین و بروزترین روش های درمان استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

https://jamalypt.com/

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

کانال تلگرامشون

پیج اینستاشون

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سن شوهرتون زیاده؟ من شنیدم برای بعضی عملا  قبلش میرن دکتر قلب و متخصص بیهوشی ولی اون یکیو نه  اتفاقا چند وقت پیش برادرزادم دیسک گردن داشت پیش دکتر اشکان خواجو عمل کرد... خداروشکر که هیچ مشکلی بعدش پیش نیومد....

نمی دونم تو کمر مامانم مهره مصنوعی گذاشتن یا نه ولی دیسک و تنگی کتنال نخاعی شو مامانم پیش دکتر رضا سنجری عمل کرد..... الان خوبه ولی اون موقع  مامان من دیگه نمی تونست راست وایسه خیلی داشت اذیت میشد.... خداروشکر که دکتر خوبی پیدا کردیم برای عملش 

نمی دونم تو کمر مامانم مهره مصنوعی گذاشتن یا نه ولی دیسک و تنگی کتنال نخاعی شو مامانم پیش دکتر ...

سلام اگه الان پیاممو میبینی  میتونی بگی که هزینه همل چقد شد عجله دارم

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.