2777
2789

من هیچی نخوندم😭😭😭😭😭

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقد تعویق خورد که همه بی انگیزه شدن

آره. اون چند ماه هم باعث شد خیلیا ناامید شن.

شما حتما ادامه بده که با این شرایط راحتتر میتونی قبول شی. خیلی از رقیبا ول کردن امسال

از چند ساعت و چطوری شروع کردین؟

من از دو ساعت شروع کردم آذر ماه ولی خوب استارت جدی و اخرای دی زدم از روز شش ساعت بعد دو ماه هشت ساعتش کردم

کتابهای مدرسان و گرفتم فیلم آموزشی دیدم و بیشتر تستای سالای اخیر

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
من از دو ساعت شروع کردم آذر ماه ولی خوب استارت جدی و اخرای دی زدم از روز شش ساعت بعد دو ماه هشت ساعت ...

وزارت بهداشت یا علوم؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

آره. اون چند ماه هم باعث شد خیلیا ناامید شن.شما حتما ادامه بده که با این شرایط راحتتر میتونی قبول شی ...

منم خودم خیلی وقتا میخاستم بزارمش کنار ولی دیگ 13روز مونده

ایشالا خداکنههه

الان یکی گفته بود آخ جون نهایی ها تعویق خوردهتاپیک باز نشد نت یهو رفتچی میگفت کسی میدونه راسته؟؟؟

نه بابا تعویق نخورده