2821
2789
عنوان

کاشت ریحون

776 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی کاشته ؟ یه جا خوندم بذرشو باید خیس کرد خب خیسش که کنم دورش ژله مانند میشه بعدش میشه کاشت ؟ خاک سبزی کاری گیلدا از دیجی کالا خریدم پر حشره بود 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نمدار کن بذرشو

بزار تو شیشه لای پمبه خیس 

۳روز بعد جوونه میزنه بکارش

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بذزش رو بریز تو دستمال کاغذی بعد با اسپری خیس ابش کن بزار ۲۴ ساعت بمونه مدام خیسش کن بعد بکار

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
نمدار کن بذرشو بزار تو شیشه لای پمبه خیس  ۳روز بعد جوونه میزنه بکارش

سپاس 😘

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
من بذرشو خیلی عادی کاشتم 

خاک باغچه ؟ یا خاک سبزی کاری ؟

سپاس 😘

❤️❤️❤️❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
نمدار کن بذرشو بزار تو شیشه لای پمبه خیس  ۳روز بعد جوونه میزنه بکارش

من همونطوری گذاشتم توی خاک با فاصله نیم سانت تا روی خاک،توی یک سال هر دوماه ریحون داد!

فکر نکنم مثل گندم و این چیزا بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹